Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kaupunki esittelee asukaskyselyn antia 2. marraskuuta

19.10.2021 Tiedotteet Vaikuta ja tutustu Viestintä ja markkinointi

Riihimäen kaupunki esittelee tiistaina 2. marraskuuta asukaskyselyn tuloksia. Kalevantalon auditoriossa pidettävän tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Jere Penttilä ja kyselyn tuloksista kertoo hallintopäällikkö Katja Törrönen.

“Asukaskysely innosti riihimäkeläiset arvioimaan muun muassa kaupungin palveluiden nykytilaa ja kehittämistarpeita sekä esittämään runsaasti parannusehdotuksia. Tulosten esittelyn jälkeen tilaisuudessa on mahdollisuus kysyä ja keskustella kyselyssä esille nousseista asioita”, hallintopäällikkö Katja Törrönen sanoo.

Kaupunki toteutti Meidän Riksu -asukaskyselyn kesäkuussa 2021 verkkokyselynä ja paperikyselynä Riihimäen kirjastossa ja senioripuistoiluissa. Kyselyssä asukkaat pääsivät kertomaan näkemyksiään muun muassa kaupungista, turvallisuudesta ja palveluista. Kyselyyn vastasi 769 riihimäkeläistä.

Kaupunki toteuttaa asukaskyselyn joka toinen vuosi. Asukaskyselyn tuloksia hyödynnetään muun muassa strategian valmistelussa. Vuoden 2021 asukaskyselyn koonti on nähtävissä kaupungin verkkosivuilla.

Tilaisuus järjestetään Kalevantalolla (Kalevankatu 5–11) 2.11.2021 klo 18–20 ja sen juontaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Mia Miettinen. Tilaisuutta ei tallenneta eikä se ole katsottavissa myöhemmin.

Tilaisuuteen tulevia pyydetään huomioimaan, että Kalevantalon sisätiloissa kuljetaan joko kengät suojattuina tai sukkasillaan.