Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kaupunginvaltuusto hyväksyi johtajasopimuksen

1.2.2021 Tiedotteet

Riihimäen kaupunginvaltuusto hyväksyi maanantaina 1. helmikuuta 2021 pitämässään kokouksessa kaupunginjohtaja Jere Penttilän johtajasopimuksen. Sopimuksen mukaan kaupunginjohtajan keskeisiin tehtäviin kuuluu kaupungin asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen, alueen elinvoimasta huolehtiminen ja kaupunkilaisten palvelujen järjestäminen taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristön kannalta kestävällä tavalla.

Sopimuksen mukaan kaupunginjohtajan onnistumista arvioidaan vähintään kerran vuodessa. Kaupunginjohtajan kokonaispalkka on 10 100 euroa kuukaudessa. Kaupunginjohtajalla ei sopimuksen mukaan ole varsinaista työaikaa. Hän tekee työtä ns. normaalina virka-aikana ja sen ulkopuolella iltaisin ja viikonloppuisin tarpeen mukaan kaupunginjohtajan työtehtävien niin vaatiessa.

Kuntalaki edellyttää johtajasopimuksen tekemistä. Kaupunginvaltuusto valitsi Jere Penttilän Riihimäen kaupunginjohtajaksi 14.12.2020 pitämässään kokouksessa. Penttilä aloittaa työnsä Riihimäellä maanantaina 15. maaliskuuta 2021.