Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kanervapuiston ja Huhtimon kuntoportaiden rakentaminen alkaa

4.9.2023 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Koe ja näe Puistot ja viheralueet

keinuva lapsi kesällä puistossa

Huhtimon kaupunginosan uuden Kanervapuiston leikkipaikan rakentaminen alkaa syyskuun alussa. Puisto rakentuu Kanervakadun ja Lylytien yhdistävän kevyenliikenteen väylän viereen.

Leikkipaikka jakaantuu pienemmille lapsille suunnattuun rauhalliseen leikkipisteeseen sekä vauhdikkaampaan toiminta-alueeseen. Asukaskyselyssä leikkipuistoon toivottiin kiipeilyn ja roikkumisen mahdollistavia leikkivälineitä, linnunpesäkeinua sekä mahdollisuutta mielikuvitusleikeille. Lisäksi toivottiin ulkokuntoiluvälineitä, penkkejä sekä puita tuomaan varjoa alueelle. Toiveet on otettu huomioon puiston suunnittelussa. Lisäksi projektissa on alusta lähtien painotettu kestävää kehitystä ja kiertotaloutta. Kalusteiden valinnassa on huomioitu materiaalien kierrätys ja hiilijalanjälki sekä tuotteiden elinkaari julkisessa käytössä.

Samassa urakassa rakennetaan kuntoportaat Huhtimonmäen Kanervakadulta Kokonkadulle. Urakoitsijaksi kohteeseen on valittu tarjouskilpailun perusteella Poppari Oy, jonka vastaavana työnjohtajana toimii Tauno Teiter, puh. 050 435 5758. Tilaajan edustajana kohteessa on vastaava rakennuttaja Anniina Aho, puh. 040 330 4925. Urakan on arvioitu kestävän marraskuun loppuun.

Kanervapuiston yleissuunnitelma

Lisätiedot