Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Huomioi tulevat muutokset paikallisliikenteessä

20.12.2022 Tiedotteet Asu ja rakenna R-kyyti Asuminen Joukkoliikenne Julkinen liikenne Kutsukyyti R-liikenne

Paikallisliikenteen uudet aikataulut tulevat voimaan 1. tammikuuta 2023. Lisäksi paikallisliikenteessä on vielä tämän vuoden puolella useita poikkeuspäiviä.

Paikallisliikenne kulkee loma-ajan liikenteellä 23.–31. joulukuuta 2022, jolloin ajetaan vain linjat 1 ja 2 sekä R-kyyti. Jouluaattona 24. joulukuuta ajetaan lauantailiikenteen aikataulujen mukaan, mutta liikennöinti päättyy jo kello 13. Joulupäivänä 25. joulukuuta paikallisliikenteen autot eivät aja lainkaan ja tapaninpäivänä 26. joulukuuta ajetaan sunnuntaiaikataulujen mukaan.

Uudet aikataulut ja reitit ovat voimassa 1. tammikuuta alkaen. Löydät aikataulut ja reitit täältä.

Painettua aikataulujulkaisua saa muun muassa paikallisliikenteen eli R-liikenteen busseista, rautatieasemalta, Tietotuvasta, kirjastosta ja sairaalasta heti, kun se on saapunut painosta. Muutoksena aikaisempaan on muun muassa se, että vuorovälejä sairaalalle lisätään ja Pohjankorpeen ajaa jatkossa lisäautona paikallisliikenteen linja 9. R-kyyti ajaa arkipäivisin muutamina kellonaikoina 10-linjana rautatieasemalta Herajoelle ja Herajoelta rautatieasemalle.

Paikallisliikenne ajaa 1.–8. tammikuuta 2023 loma-ajan liikenteenä, jolloin ajetaan vain linjat 1, 2 ja 4 sekä R-kyyti.

Loppiaisena 6. tammikuuta paikallisliikenne ajaa sunnuntaiaikataulujen mukaan.

Kevätlukukauden koululais- ja opiskelijalippujen tilauslomake on julkaistu ja lippuja voi nyt ostaa Tietotuvasta, Eteläinen Asemakatu 2. Kevätlukukauden lippu on voimassa 1.1.–4.6.2023. Löydät tilauslomakkeen täältä.

Suunnittelun ja toiminnanohjauksen vastuualue. Kaupunkiympäristön suunnittelun palvelualue. Joukkoliikenne, kaupunkipyörät.