Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Harrastustoiminnan ohjaajaksi Riihimäelle?

15.2.2023 Tiedotteet Opi ja kasvata Hankkeet Perusopetus Sivistys ja hyvinvointi

Kaksi lasta leikkii taputusleikkiä yhdessä.
Kuva: Jenniina Nummela

Ilmoittaudu halukkaaksi ohjaamaan harrastustoimintaa Riihimäen kaupungille. Harrastustoimintaa on tarkoitus järjestää 11.9.2023–26.5.2024 koulupäivän yhteydessä noin klo 12–17 välisenä aikana eri-ikäisille 1.–9. vuosiluokan oppilaille. Ohjaajia tarvitaan kuvataide-, parkour-, kokki-, jalkapallo-, koripallo-, kitara-, kuntosali-, kiipeily-, elokuva- ja liikuntakerhoihin.

Työssä katsotaan eduksi hyvät vuorovaikutustaidot, kannustava työote ja kokemus kerhotoiminnan ohjaamisesta. Ohjaaja kuuntelee osallistujia, kohtelee kaikkia tasapuolisesti ja luo harrastamiselle turvallisen ilmapiirin. Ohjaaja huolehtii toimintansa suunnittelusta yhdessä lasten ja nuorten kanssa sekä ohjaa toimintaa itsenäisesti. Ryhmän vastuuohjaajan tulee olla 18-vuotias.

Harrastustoiminnassamme korostuu uusien taitojen opettelu sekä rento yhdessäolo. Ryhmiin voi tulla taitotasosta riippumatta, tärkeintä on halu kokeilla ja nauttia tekemisestä. Jos harrastuksesta saadaan positiivisia kokemuksia, se voi jatkua läpi elämän.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Mikäli kiinnostuit toiminnan ohjaamisesta, ota rohkeasti yhteyttä!