Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Haluatko kehittää palveluja? Ilmoittaudu haastateltavaksi!

27.10.2021 Tiedotteet Vaikuta ja tutustu Asuminen Osallisuus

Riihimäellä toimiva Avoin kunta -hanke etsii riihimäkeläisiä haastateltavia, jotka haluavat kertoa, kuinka Riihimäki voisi palvella asukkaitaan entistä paremmin.

Haastateltavaksi voi ilmoittautua yli 18-vuotias riihimäkeläinen, jolla on mielenkiintoa osallistua oman asuinalueen palveluiden kehittämiseen. Haastateltavilta kysytään esimerkiksi sitä, mitä kaupungin palveluja he käyttävät ja kuinka helposti palvelut ovat käytettävissä. Lisäksi kysytään muun muassa haastateltavan näkemyksiä siitä, kuinka kaupungin palveluja tulisi kehittää.

Haastatteluun haluavat voivat ilmoittautua sähköpostiosoitteeseen tietohallinto(at)riihimaki.fi 10. marraskuuta mennessä. Kun ilmoittaudut, kerro sähköpostiviestissä lyhyesti itsestäsi, kiinnostuksen kohteistasi Riihimäellä sekä siitä, mitä kaupungin tarjoamia palveluja käytät.

Haastattelu kestää enintään tunnin ja se tehdään Teamsilla haastateltavalle sopivaan aikaan. Haastattelut tehdään loppuvuoden aikana. Haastateltavien kesken arvotaan kymmenen vapaalippua Riihimäen uimahalliin ja kuusi vapaalippua Suomen metsästysmuseoon.

Avoin kunta – toiminnan strateginen uudistaminen asukas keskiössä -hankkeessa on tarkoituksena digitalisoida palveluprosesseja avoimesti yhteistyössä sekä asukkaiden että kunnan työntekijöiden kanssa. Samalla tarkoitus on muuttaa työkulttuuria entistä avoimemmaksi. Yhtenä tämän hankkeen tavoitteena on kuntapalvelujen ja toimintatapojen pysyvä parantaminen entistä asukaslähtöisimmiksi. Avoin kunta -hankkeessa on mukana neljä kuntaa Riihimäen lisäksi: Hämeenlinna, Vaasa, Pedersöre ja Kristiinan kaupunki. Rahoitus on saatu Valtiovarainministeriöltä.

Lisätiedot

Marjo Kylänpää, ict-asiantuntija, p. 050 344 3747