Kartta

kuva musiikkiopistostaOpiston osoite on
Valtakatu 10, 11130 Riihimäki.

 

 

 

 

 

kuva Riihimäen musiikkiopiston kartta

Riihimäen keskusta: oikealla rautatieasema, keskellä ylhäällä musiikkiopisto. Kävelymatkaa asemalta on n. puoli kilometriä. Helsingin suunnasta tullaan Etelän Viertotietä, Lahdesta radan vartta (Pohjoinen Rautatienkatu) oikealta ylhäältä, Hämeenlinnasta Kalevankatua ja Keskuskatua.

 

 

 

 

Kävellen asemalta:
Aseman pääovelta oikealle n. 350 m, Asemakatu tekee S-mutkan ja päättyy Keskuspuistoon.
Puiston vasenta laitaa (Valtakatu) mm. Kotipizzan ohi seuraavaan kulmaan (Kauppakatu), opisto vasemmalla. Kävelymatkaa on kaikkiaan n. 600 m.

Ajo-ohje Helsingistä:
Tampereen (Hämeenlinnan) moottoritietä n. 66 km Riihimäen eteläiseen liittymään (n:o 19, Riihimäki, Kormu).
Oikealle ja suoraan rautatieasemalle asti n. 3 km.
Aseman edestä (liikenneympyrä) vasempaan n. 350 m, katu tekee S-mutkan ja päättyy puistoon.
Puiston vasenta laitaa (Valtakatu) seuraavaan kulmaan (Kauppakatu), opisto vasemmalla.

Ajo-ohje Hämeenlinnan suunnasta:
Riihimäen pohjoisesta liittymästä (n:o 20) ulos ja vasempaan moottoritien alta Lahden suuntaan, ensimmäisestä risteyksestä (Kirjauksentie) oikealle ja n. 2 km suoraan mm. sairaalan ohi, Sakon risteyksestä (3. valot) vasempaan n. 1 km Kalevankatua, Hämeenkatua (seuraavat valot) vasempaan ja oikealle Kauppakadulle, opisto seuraavassa kadunkulmassa vasemmalla.

Ajo-ohje Lahden suunnasta:
Pääradan alta ja sen jälkeen risteyksestä vasempaan (Riihimäki 5). Noin 5 kilometrin jälkeen oikealle (tienviitta: Keskusta) Keskuskadulle ja heti perään samasta risteyksestä oikealle Valtakadulle. Opisto on seuraavassa kulmassa vasemmalla.

Arkipäivisin katujen varsilla ja opiston edessä olevalla Granitin aukiolla on sallittu vain lyhytaikainen (2 h) pysäköinti – muista kiekko! Pysäköinti on rajoituksetonta ja ilmaista pysäköintipaikalla (Valtakatu 12) opiston takapihan takana. Opiston pihalla on vain varattuja henkilökuntapaikkoja.

Kartta: maps.google.fi. Opiston osoite: Valtakatu 10, Riihimäki.

Junien aikataulut: www.vr.fi.

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 2 Kyllä 0 Ei 2