Liikkuva Riihimäki

Liikunta kuuluu kaikille. Tavoitteenamme on, että liikunta olisi luonteva osa riihimäkeläisen arkipäivää. Liikuntapalveluiden tehtävänä on tarjota riihimäkeläisille laadukkaat olosuhteet liikunnan harrastamiselle, kaiken ikäisille, kaikkina vuodenaikoina.

Olosuhteiden lisäksi tarjoamme liikunnanohjauspalveluja, kehitämme paikallista ja alueellista yhteistyötä kuntalaisten liikunnan, erityisesti terveysliikunnan, edistämiseksi. Tässä työssä keskeisin yhteistyökumppanimme ovat kaupunkimme vireät liikuntaseurat.

Tervetuloa tutustumaan Riihimäen liikuntapalveluihin!

Mukavaa tekemistä perheen kanssa

Wilhelm-hiiren satupyöräily perheen pienemmillekin sopiva seikkailu Riihimäellä. Lisätiedot voi katsoa tästä linkistä. Tohtori Riutta Tomera ja Iita Ilves puolestaan odottavat mukaan luontopolun videoseikkailuun! Lisätiedot voi katsoa tästä linkistä.

 

Nalleasetelmat

Liikuntapalvelut on tehnyt nalleasetelmat uimahallin pääovelle (Salpausseläntie 16) ja jäähallin pääovelle (JJ-Areena, Hj. Elomaankatu 4). Asetelmia vaihdetaan säännöllisesti kevään 2020 ajan, uusista ikkunoista tiedotetaan Facebookissa Riihimäen kaupungin liikuntapalvelut -sivulla.