Perhekeskus kokoaa palvelut yhteen

Perhekeskus on lasten, nuorten ja perheiden palveluiden verkostomainen kokonaisuus, joka tuo lapsiperheiden arjen verkostot ja palvelut yhteen. Keskus kokoaa yhteen asukkaat sekä kunnan, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijat, minkä ansiosta tuen tarpeeseen voidaan vastata entistä nopeammin, kohdennetummin ja koordinoidummin.

Perhekeskuksen ydintehtävä on edistää lapsen, nuoren ja koko perheen terveyttä ja hyvinvointia sekä vahvistaa heidän voimavarojaan. Perhekeskus toimii lähipalveluperiaatteella. Tämä tarkoittaa, että asukas tai asiakas saa tarvitsemansa avun ja tuen fyysisesti lähellä omaa arkiympäristöään.

Perhekeskukseen kuuluvat palvelut

Terveydenhuoltopalvelut:

Koulutus- ja varhaiskasvatuspalvelut:

Lasten, nuorten ja perheiden sosiaalipalvelut:

Lastensuojelu, tehostettu perhetyö

Vammaispalvelut

Muut palvelut:

Sähköinen perhekeskus

Sähköinen perhekeskus -sivulta löydät yhteydenotto- ja palvelukanavia, joiden avulla voit ottaa yhteyttä myös sähköisesti perhekeskuksen palveluihin.

Turvapostia käyttämällä voit lähettää sähköpostia tietoturvallisesti. Asiakasohje turvapostin lähettämiseen.

Lapsen oikeudet yhteisenä arvopohjana

Lapsen oikeudet ja lapsen etu ovat keskiössä seudullisen perhekeskuksen toiminnassa. YK:n lapsenoikeuksien sopimus (LOS) velvoittaa meitä kaikkia aikuisia huomioimaan työssämme lapsen oikeudet sekä toimimaan lapsen edun mukaisesti. Lue lisää >>

Yhteyshenkilö

Jaana Ahtonen-Huuskonen
Riihimäen seudun perhekeskuksen perhekeskuskoordinaattori
p. 019 758 5781, 040 141 7978
jaana.ahtonen-huuskonen(at)riihimaki.fi

 

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 5 Kyllä 1 Ei 5