Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Kuntouttava päivätoiminta

1.1.2023 alkaen riihimäkeläisten sosiaali- ja terveyspalveluista vastaa Kanta-Hämeen hyvinvointialue eli Oma Häme. 

Hyvinvointialueuudistuksen astuttua voimaan 1.1.2023 sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluiden järjestämisvastuu siirtyy 11 Kanta-Hämeen kunnalta sekä kuntayhtymiltä hyvinvointialueelle.   

Henkilökunnan ja palveluiden puhelinnumerot säilyvät. Sähköpostiosoitteet vaihtuvat muotoon etunimi.sukunimi@omahame.fi 1.1.2023 alkaen.

Palvelut jatkuvat kuten aiemmin: voit asioida samoissa toimipaikoissa kuin tälläkin hetkellä. Asiakkaita ja potilaita palvelevat pääsääntöisesti samat tutut ammattilaiset, tutulla terveysasemalla tai sosiaalihuollon palveluissa. Myös erikoissairaanhoidon palvelut löytyvät edelleen samoista paikoista. 

Ajankohtaisin tieto hyvinvointialueen palveluista löytyy Kanta-Hämeen hyvinvointialueen verkkosivuilta omahame.fi.

 

Kuntouttava päivätoiminta on suunnattu kotona asuville muistisairaille tai muuten paljon apua tarvitseville riihimäkeläisille ikäihmisille. Toiminnan tärkeänä painopisteenä on myös fyysisen toimintakyvyn ylläpitäminen.

Kuntouttavan päivätoiminnan tavoitteena on tukea kotona asuvien ikäihmisten hyvinvointia, toimintakykyä sekä tarjota kuntouttavaa, sosiaalista toimintaa. Toiminnan sisältö vaihtelee asiakkaiden kiinnostuksen ja voimavarojen mukaan. Päivittäiset asiakasryhmät kootaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Kuntouttavalla päivätoiminnalla tuetaan myös omaishoitajien arkea ja jaksamista. Omaishoitajalle päivätoiminta antaa mahdollisuuden omaan vapaa-aikaan ja lepoon.

Päivätoiminta toimii esteettömissä tiloissa Riihikodin alakerrassa. Päivän aikana on mahdollisuus ruokailuun. Asiakkaille järjestetään tarvittaessa kuljetus.

Päivätoiminnan asiakkaaksi hakeudutaan palveluneuvonnan kautta.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluneuvonta ja -ohjaus
p. 019 758 4364, palveluneuvonta.riihimaki@omahame.fi
Puhelinajat maanantaista perjantaihin kello 8-11. Muina aikoina voi jättää viestin vastaajaan.

Päivätoiminta
p. 050 501 3412