Elinkeinopalvelut Yleinen

YritysVoimala: Yrittäjä älä jää yksin, oman alueesi yritysneuvonta auttaa!

Elämme kriisiolosuhteissa. Korona vaikuttaa voimakkaasti yrityksiin ja ihmisiin. Hallitus asettaa rajoituksia, joilla on erityisen kovat vaikutukset yrittäjiin. Kovat keinot ovat kuitenkin nyt välttämättömiä epidemian kuriin saamiseksi.

Alta löytyy tietoja, jotka auttavat yrittäjiä eteenpäin näinä haastavina aikoina. On tärkeää, että pysymme terveinä ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeita, siten pääsemme mahdollisimman nopeasti takaisin totuttuun normaaliin liiketoimintaan!

Mikäli sinulla on näköpiirissä ongelmia yrityksen kassan tai lainojen maksun kanssa tai mietit miten selvitä kriisistä mahdollisimman joustavasti, ota yhteyttä. YritysVoimala tarjoaa nopeaa apua talous-, rahoitus- ja henkilöstökysymyksissä Hyvinkään, Riihimäen, Lopen ja Hausjärven alueella toimiville yrityksille.

Päivystävä kriisipuhelin toimii arkisin kello 9–16 puh. 010 322 2500.

Alueellinen yhteistyö

Alueemme toimijat miettivät yhdessä, millä Koronan haasteita kampitetaan. Mukana ovat YritysVoimala Oy, TechVilla Oy, Riihimäen tilat ja kehitys Oy, Pro Agria, Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari, Hyvinkään Yrittäjät, Riihimäen Yrittäjät, Lopen Yrittäjät, Hausjärven Yrittäjät, Hyria, TE-palvelut ja alueen kunnat sekä kaupungit Hausjärvi, Hyvinkää, Loppi ja Riihimäki.

Olemme keskustelleet tilanteesta ja tapaamme etäkokouksissa säännöllisesti. Etsimme yhdessä konkreettisia neuvoja tähän kriisitilanteeseen. On erittäin tärkeää, että kaikkia liiketoimia ja kehittämistoimia sekä henkilöstöstä huolehtimista jatketaan tai jopa vahvistetaan nyt, mahdollisuuksien mukaan. Pyrimme yhdessä siihen, että epidemian vaikutuksia voitaisiin alueellamme minimoida.

Toimijoiden palvelut ja yhteystiedot pähkinänkuoressa

YritysVoimala
YritysVoimala tarjoaa nopeaa apua talous-, rahoitus- ja henkilöstökysymyksissä.
Päivystävä kriisipuhelin arkisin 9–16 puh. 010 322 2500
Nopeita neuvoja koronaepidemian aikana

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari
Kauppakamarin kotisivuilta löytyy runsaasti ajankohtaista tietoa niin rahoitukseen liittyen kuin työsuhdeasioihin sekä yrityksille että työntekijöille.

Kuntien linkkejä (Hausjärvi, Hyvinkää, Loppi ja Riihimäki)
Hausjärven kunnan Koronavirusta koskevat tiedotteet 
Hyvinkään kaupungin Koronavirusta koskevat tiedotteet
Hyvinkään Ruoka- ja apteekkipalvelut
Lopen kunnan Koronavirusta koskevat tiedotteet
Riihimäen kaupungin Koronavirusta koskevat tiedotteet
Riihimäen Ruoka- ja apteekkipalvelu-sivut ovat avautumassa lähipäivinä.

TE-toimistojen yrityspalveluilta löytyy tukea henkilöstöasioissa
Uusimaa
Häme

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy
RTOY auttaa toimitilojen sopeuttamisessa kriisitilanteessa.

Teknologiakeskus TechVilla
TechVilla tarjoaa alueen yrityksille neuvontaa ja käytännön apua poikkeustilanteesta selviämiseksi.

ProAgria
ProAgria auttaa Hyvinkää-Riihimäki alueella etäyhteyden avulla kartoittamaan mahdollisuudet selvitä koronan aiheuttamasta kriisistä maaseutualueella.

Hämeen ja Uudenmaan yrittäjäjärjestöt
Järjestöjen sivuilta löytyy laajalti hallituksen myöntämistä tukikeinoista ja siitä mistä apua voi hakea.

Hyria
Hyrialla on maksuton verkossa tapahtuva asiantuntija apu, ”rahoituselementit käyttöön”.

Me palvelemme sinua!
YritysVoimala toimii yhteistyössä yhdessä muiden alueen toimijoiden kanssa. Myös valtakunnallisten toimijoiden, kuten Business Finlandin tai Finnveran palveluihin pääset YritysVoimalan kautta.

Voit olla myös suoraan yhteydessä tuttuun tahoon, jonka kanssa olet asioinut jo aiemmin. Tärkeintä on toimia ja hakea apua, mikäli joku asia mietityttää. Ota meihin rohkeasti yhteyttä,

Nopeita neuvoja koronaepidemian aikana!

Löydät meiltä täältä: www.yritysvoimala.fi

terveisin Erkki, Jukka, Laura ja Riitta

YritysVoimala Oy on Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen omistama yrityspalveluyhtiö, joka palvelee seutukunnan yrityksiä. Yhteistyön ja tukipalveluiden avulla apua saavat niin toiminnassa olevat kuin myös perustettavat yritykset. Seuraa sivujamme www.yritysvoimala.fi – lisäämme sinne tapahtumia ja ajankohtaisia asioita.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.