Yleinen

VR Track siirtää Riihimäelle 60 työpaikkaa

VR Track halusi henkilöstölleen uudet tilat hyvien yhteyksien päästä. Siksi suunnitteluyksikkö, sekä sähkörakentamisen ja materiaalipalvelujen toimihenkilöt muuttavat Hyvinkäältä uusiin tiloihin Riihimäen Matkakeskukseen, mistä yritys tulee täyttämään kaksi kokonaista kerrosta.

Riihimäen matkakeskuksessa on jo nähtävillä aulassa ja hississä tieto siitä, että 4. ja 7.kerroksissa on VR Trackin toimintaa.

− Uudet tilat ovat ennen kaikkea nykyaikaiset, toimivat ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Uudet tilat saatiin nopeasti käyttöön koska ne palvelivat tarkoitusta liki sellaisenaan, kertoo rakennuspäällikkö Vesa Taam.

Matkakeskuksen 1. kerroksesta vuokrattiin tilat rakentamisen ja suunnittelun liiketoimintojen yhteisten sähköteknisten kehityshankkeiden käyttöön. Tilassa suunnitellaan ja kehitetään sekä testataan ja käyttöönotetaan mm. turvalaitteiden kauko-ohjaus- ja asetinlaite- sekä vaihteenohjausjärjestelmiä Liikenneviraston eri hankkeissa.

Samoissa tiloissa on tarjolla myös projektitoimistotilaa erilaisiin rakentamisprojekteihin. Muun muassa Liikenneviraston tilaamat Riihimäen liikennepaikan vahvavirta- ja turvalaiteprojektit ovat jo perustaneet projektitoimistot Matkakeskuksen 1. kerrokseen. Jatkossa projektitoimistoja tullaan käyttämään tarpeen mukaan myös muissa pääradan hankkeissa.

Uusissa tiloissa jatkuu myös VR Trackin oma turvalaite- ja sähköratatuotanto. Tämä käsittää mm. opastinverstaan, sähköradan orsipajan, tasoristeyslaitosten logiikkatoimitukset sekä asetinlaitejärjestelmien relehuollot. Samoissa tiloissa toimivat myös tietelematiikan kunnossapitoprojektien projektitilat.

VR Track siirtää 60 työpaikkaa Riihimäelle


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.