Kuulutus Liikunta

Vauva- ja taaperouinteihin ilmoittautuminen on alkanut

Vauva-, taapero- ja perheuinnin syksyn kausi starttaa heti uimahallin avauduttua elokuun puolessa välissä. Vauva- ja taaperouintia on tiistaisin illalla ja sunnuntaisin aamupäivällä. Perheuintia on ainoastaan tiistaisin kello 19.00 alkavassa ryhmässä. Tiistain ryhmät ohjaa uimaopettajamme Kaisa, jolla on koulutus myös erityislasten ohjaamiseen. Sunnuntaina ohjaajana toimii Tinka.

Jaksolla uidaan kahdeksan kertaa ja sen lisäksi on tarvittaessa yksi korvauskerta jakson loputtua. Jakson uintipäivät löytyvät Jaksotiedote -sivulta. Hinta on 130 € vauva-  ja taaperouintiryhmissä ja perheuinnissa 190 €. Hinta sisältää lapsen lisäksi kaksi aikuista ja uimahallin avoinna ollessa alle kouluikäisten sisarusten uinnin hallin tiloissa vauvauinnin aikana. Lisää käytännöistä voi lukea sivuiltamme.

Ilmoittautuminen on alkanut 1.7. ja viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 11.8. Lomakkeen voi käydä täyttämässä tästä linkistä. Muistathan mainita Lisätietoja -kohdassa sisaruksen tiedot perheuintiin ilmoittauduttaessa. Pyrimme toteuttamaan ryhmiin ilmoittautumistoiveet mahdollisuuksien mukaan ja toivomuksena olisikin ainakin kaksi toivetta. Lisätietoihin voitte laittaa maininnan siitä mikä ajoista on se eniten haluttu.

Infotilaisuus järjestetään uimalan tilaussaunoilla torstaina 15.8. kello 17.00 alkaen. Tilaisuus ei ole pakollinen, mutta sitä suositellaan ensimmäistä kertaa jaksolle osallistuville.

Lisää uinneista voi käydä lukemassa niiden omilta sivuilta. Sivuilla on kerrottu yleistä asiaa vauvauinneista Riihimäellä sekä aina kuluvan kauden jaksotiedotteet.

Lisätietoja 019 758 4739 tai vauvauinti(at)riihimaki.fi Koordinaattori on lomalla 1.7.-17.7. välisenä aikana, mutta ohjaajamme Kaisa vastaa kysymyksiin sinä aikana mahdollisimman pian.

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.