Kulttuuri ja vapaa-aika Liikunta Yleinen

Vauva- ja taaperotuintiin ilmoittautuminen on alkanut

Vauva- ja taaperouintiin vuoden 2018 ensimmäiselle jaksolle on ilmoittautuminen alkanut maanantaina 27.11. ja se jatkuu aina keskiviikkoon 13.12. asti.

Uinti tapahtuu uimalan tilaussaunoilla ja uintipäivinä jatkavat tiistai-illat ja lauantain aamut. Ensimmäinen uintikerta on tiistain ryhmäläisillä 9.1. ja lauantain ryhmäläisillä 13.1. Molempien uintipäivien vastuuvetäjänä toimii Iina. Jakso koostuu kahdeksasta uintikerrasta ja sen kokonaishinta on 130,00 €. Lisää vauva-/taaperouinnista löytyy kaupungin sivuilta Kulttuuri ja hyvinvointi ->Liikuntapalvelut ->Ohjattu liikunta ->vauvauinti.

Ilmoittautuessa kannattaa laittaa ryhmätoiveeksi ainakin kaksi vaihtoehtoa. Jotkin ryhmien ajat ovat niin suosittuja, etteivät niihin kaikki halukkaat valitettavasti mahdu. Lisätietoja ja kysyttävää kohdat kannattaa hyödyntää hakemusta täytettäessä. Ilmoittautuminen tapahtuu Riihimäen kaupungin sivuilla olevan lomakkeen kautta. Lomake löytyy Kulttuuri ja hyvinvointi ->Liikuntapalveluiden lomakkeet ->Vauvauinnin ilmoittautumislomake.

Perjantaina 15.12. ilmoitetaan tekstiviestillä/sähköpostilla ryhmiin pääsystä ja sähköposteihinne lähetetään infotiedote, joka sisältää mm. tarkemman tiedon jakson päivämääristä ja muista käytännön asioista.

Infotilaisuus järjestetään lauantaina 16.12. uimahallin tilaussaunoilla kello 12.30. Tilaisuutta suositellaan ensimmäistä kertaa uintiin osallistuville. Paikalla on ohjaajistamme Iina. Tilaisuudessa käydään läpi käytännön asioita ja se on myös hyvä tilaisuus kysyä mikäli jokin asia vauva-/taaperouinnissa askarruttaa mieltä.

Koordinaattorin tavoittaa parhaiten maanantaisin kello 9.00 – 13.00. Muina aikoina puheluihin/viesteihin vastaan mahdollisuuksien mukaan.  vauvauinti@riihimaki.fi tai 019 758 4739

 

 

 

 

 

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.