Avoimet työpaikat

Varhaiskasvatuksen erityisopettajaa (haku päättyy 6.5.2019 klo 12)

Haemme Riihimäen kaupungin varhaiserityiskasvatusyksikköön aktiivista ja kehittämismyönteistä VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJAA vakinaiseen toimeen 12.8.2019 alkaen.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimit resurssierityisopettajana 1 – 2 lapsiryhmässä ja vastaat sekä tukea tarvitsevien lasten erityispedagogisen tuen suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista että varhaiskasvatushenkilöstön konsultoinnista näissä ryhmissä. Resurssierityisopettajana työskentelet lapsiryhmissä inkluusioperiaatteen mukaisesti. Työ muodostuu mallittamisesta, samanaikaisopetuksesta, erityisopetuksesta sekä pienryhmätoiminnasta yhteistyössä ryhmän henkilökunnan kanssa. Resurssierityisopettajana olet osa varhaiserityiskasvatusyksikön erityisopettajien tiimiä ja osallistut myös seudulliseen yhteistyöhön.

Arvostamme kokemustasi varhaiserityiskasvatuksen tehtävistä ja esiopetuksesta sekä monipuolista varhaiserityiskasvatuksen menetelmien hallintaa. Odotamme lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennoitumista työhön sekä kykyä toimia joustavasti erilaisissa verkostoissa.

Kelpoisuusehtoina tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 30 §:n mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan ja asetuksen 986/1998 7§:n mukainen esiopettajan kelpoisuus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisterin ote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työnantajakuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot
varhaiserityiskasvatusyksikön johtaja Anne Pullinen, p. 019 758 4326, sähköposti anne.pullinen(at)riihimaki.fi.

Työ alkaa: 12.8.2019
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain: 228243
Haku päättyy: 6.5.2019 klo 12
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.