Avoimet työpaikat

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja Piikinmäen vuoropäiväkotiin (haku päättyy 23.8.2019 klo 12)

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue

Tehtävän kuvaus
Riihimäen kaupungin sivistyksen ja osaamisen toimialueella on haettavana varhaiskasvatuksen erityisopettajan määräaikainen toimi toimikaudeksi 2.9.2019-31.5.2020.

Valittavan henkilön tehtävänä on toimia Piikinmäen vuoropäiväkodissa lapsiryhmässä varhaiskasvatuksen erityisopettajana. Työtiimiin kuuluu varhaiskasvatuksen opettaja ja kolme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Toivomme valitulta henkilöltä mahdollisuutta työskennellä vuoropäiväkodin aukioloaikojen mukaisesti, pääsääntöisesti ma-la välillä.

Haemme joustavaa, erinomaiset vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä, joka sujuvasti kantaa vastuuta varhaiskasvatuksen vaihtelevassa arjessa eri lapsiryhmien ja työskentelytiimien kanssa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja muutoksiin mukautuvaa, ratkaisukeskeistä työotetta ja hyvää paineensietokykyä. Sitoutuneisuus varhaiskasvatussuunnitelman mukaiseen toimintaan ja halukkuus työn kehittämiseen ovat meille arvokkaita asioita

Edellytämme varhaiskasvatuslain §30 mukaista kelpoisuutta. Mikäli hakijoiden joukossa ei ole kelpoista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, voimme täyttää määräaikaisen toimen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuudella §26. Mikäli hakijoiden joukossa ei ole kelpoista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa tai varhaiskasvatuksen opettajaa, huomioimme kelpoiset §28 varhaiskasvatuksen lastenhoitajan hakemukset. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös varhaiskasvatuksen erityisopettaja tai varhaiskasvatuksen opettaja opiskelijat.

Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työaika määräaikaisessa toimessa on 38,75h/vk. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 23.8.2019 klo 12.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Voit myös postittaa hakemuksesi osoitteella: Anne Luostarinmäki, Piikinmäen päiväkoti, Peltokuja 4, 11130 Riihimäki.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työnantajakuvaus
Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja
varhaiskasvatusyksikön johtaja Anne Luostarinmäki, p. 019 758 4770, sähköposti anne.luostarinmaki(at)riihimaki.fi.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain: 246238
Haku päättyy: 23.8.2019 12
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

 

 

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.