Sivistyspalvelut Yleinen

Vanhan Peltosaaren koulun tyhjennys torstaina 29.10.2020 kello 15–18

Tervetuloa hakemaan kiinteistössä vielä olevaa tavaraa ilmaiseksi torstaina 29.10.2020 kello 15–18, Telluskatu 8 11130 Riihimäki. Tavaroista ei veloiteta mitään, mutta perimme sisäänpääsymaksun käteisenä 2 €/henkilö. Sisäänpääsymaksutuotot käytetään oppilaiden hyväksi.

Kouluun pääsee sisälle C-ovesta ja kerrallaan sisällä voi olla enintään 30 henkilöä. Kasvomaskien käyttö on pakollista ja turvaväleistä on huolehdittava. Koulusta on katkaistu lämmöt ja vedet, joten vessat eivät toimi.

Koulussa on vielä runsaasti askartelutarvikkeita, paperitavaraa, kirjoja, uusia oppikirjoja, toimistokalusteita, tuoleja, pöytiä, pienkoneita, pianoja jne. Tavaraa on jäänyt koululle, koska sisäilmaongelmien vuoksi tavaroita ei voitu siirtää nykyiseen kouluumme. Arvokkaimmat tavarat ja laitteet on myyty Kiertonet-sivuston kautta.

Peltosaaren koulussa on ollut sisäilmaongelmia, mutta syytä sisäilmaongelmiin ei ole löydetty. Mittaustuloksissa ei ole raja-arvoja ylittäviä lukemia. Tavaroiden ottajat vastaavat tavaroiden puhdistuksesta, eikä Riihimäen kaupungilla ole vastuuta tavaroista.

Tavara on siinä kunnossa kuin se noutohetkellä on, eikä sillä ole takuuta.

Tavaran noutaja vastaa kohteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista.

Lisätietoja: 

Pasi Jalonen
rehtori
040 330 4520

 

 

 

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.