Ympäristö ja luonto

Kiertokapulan vaarallisen jätteen ja metalliromun keräystempaus

Kiertokapula järjestää Riihimäen alueella vaarallisen jätteen ja metalliromun kierrätystempauksen huhtikuussa 17.4.

Vaarallisiksi jätteiksi luokitellaan kaikki jätteet, joista on vaaraa tai haittaa ympäristölle tai ihmisten terveydelle. Tärkeää on muistaa, että vaarallisia jätteitä ei saa sekoittaa keskenään eikä muihin jätteisiin. Lisäksi vaaralliset jätteet tulee säilyttää ja kuljettaa ehjissä alkuperäispakkauksissaan tai kestävissä pakkauksissa, joiden sisältö on merkitty selkeästi. Tarkempaa tietoa vaarallisista jätteistä löytyy täältä.

Yksityiset kotitaloudet voivat toimittaa vaaralliset jätteensä veloituksetta kuntien vaarallisten jätteiden vastaanottopisteisiinjätteidenkäsittelyalueille tai vaarallisten jätteiden keräyskierrokselle, joiden aikataulun löydät alta.

Vaarallisten jätteiden ja metalliromun keräyskierros Riihimäellä keväällä 2019

Kiertokapula järjestää vuosittain jokaisen kunnan alueella isomman vaarallisten jätteiden ja metalliromun keräystempauksen joko keväällä tai syksyllä. Keräysaikataulu jokaisella pisteellä on noin 15 minuuttia.

Suurista määristä jätteitä on sovittava erikseen soittamalla työnjohtaja Jouni Vallille, puh. 050 406 3330. Jätteitä ei saa tuoda keräyspisteisiin virallisen keräysajan ulkopuolella. Keräystempauksissa vastaanotetaan vaarallisten jätteiden lisäksi metallia.

Riihimäki, keskiviikko 17.4.

1. Riihimäen ajoharjoittelukeskus, P-alue, Hirvijärventie 37, kello 15.45
2. Riihimäen ravirata p-alue, Oravankatu 26, kello 16.30
3. Keskusta, Karan koulu, Kalevankatu 13–17, kello 17.15
4. Peltosaari, Väinö Sinisalon katu/Kuukatu P-alue, kello 18.00

Lisää tietoa keräyksestä Kiertokaupula.fi.

Kuvahaun tulos haulle kiertokapula

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.