Yleinen Ympäristö

Uutiskirjeestä vinkit arjen ekoiluun!

Miten minä voisin toimia ympäristövastuullisesti? Mistä saada hyviä vinkkejä arjen kestäviin valintoihin?

Kaupungin ympäristönsuojeluyksikkö on lanseerannut uuden Ekoarjen uutiskirjeen, jossa jaetaan käytännönläheisiä vinkkejä arjen ekoiluun sekä tiedotetaan ajankohtaisista ympäristöaiheisista tapahtumista. Uutiskirjeen tavoitteena on kannustaa lukijoitaan kestävämpään elämäntapaan ja välittämään tietoa eteenpäin.

Uutiskirje on suunnattu eritoten Ekoarki-ryhmän jäsenille, mutta se sopii yhtälailla kaikille riihimäkeläisille. Kirjeessä tiedotetaan paikallisissa yhdistyksissä, järjestöissä, seuroissa ja muissa yhteisöissä tehtävästä työstä kestävän kehityksen edistämiseksi sekä jaetaan toimivia ja hyväksi koettuja toimintatapoja.

Uutiskirjeen voit lukea tästä tai kaupungin Ekoarki-työn sivuilta, jossa kirje jatkossa julkaistaan.

Mikä Ekoarki?

EkoArki-logo-A

Ekoarki-työ on  kaupungin ympäristönsuojeluyksikön koordinoima vuorovaikutteinen yhteistyömuoto kaupungin ja yhdistysten, seurojen, järjestöjen ja muiden yhteisöjen välillä. Ekoarki-työn avulla tuodaan esille vastuullisen kuluttajan ekologisia toimintamalleja, hankitaan ja välitetään Ekoarki-tietoa eteenpäin.

Ekoarki-työn tavoitteena on jakaa työryhmään osallistuvien tahojen edustajien avulla positiivisin keinoin tietoa riihimäkeläisille ympäristövastuullisesta kulutuksesta ja elämäntavasta. Niinpä työryhmään voi liittyä kuka tahansa, jolla on taustallaan laajempi verkosto ihmisiä jolle välittää Ekoarki-tietoa.

Olitpa sitten esimerkiksi harrastejärjestön tai asuntoyhtiön edustaja, voit ilmoittaa yhteisösi mukaan ottamalla yhteyttä kaupungin ympäristöasiantuntijaan. Samalla liitämme sinut Ekoarjen postituslistalle, jota kautta saat uusimman uutiskirjeen sekä ajankohtaista Ekoarki-tietoa suoraan sähköpostiisi ja voit vuorovaikuttaa muiden ryhmäläisten kanssa.

Kaupungin Ekoarki-työn sivuilta näet, ketkä ovat jo mukana ja voit ilmoittaa mukaan myös oman yhteisösi!

 EkoarkiOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.