Koulut perusopetus Päivähoito ja koulutus

Uramon koulussa harjannostajaiset

Riihimäen Uramon uuden koulun rakentaminen on edennyt harjannostajaisvaiheeseen. Rakennuksen on määrä valmistua ensi toukokuussa ja se otetaan käyttöön elokuussa.

Koulun rakentaminen aloitettiin viime vuoden heinäkuussa ja rakennusurakka on edennyt sille suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Rakennukseen valmistuu tilat noin 500 lapselle, joista 75 on päiväkotilapsia. Henkilökuntaa rakennukseen sijoittuu noin 60.

Opetus- ja päiväkotitilojen lisäksi rakennukseen tehdään monikäyttötila, joka toimii päivisin muun muassa lasten ruokailutilana. Monitoimitila varustetaan valtuustosalikäyttöä varten. Sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat pääsisäänkäynti, informaatiokeskus, taitoainetilat ja liikuntasali näyttämöineen. Näyttämö aukeaa kahteen suuntaan ja sitä voidaan käyttää sekä monikäyttötilasta että liikuntasalista.

 

Uramon koulun rakennusurakka on edennyt suunnitelmien mukaisessa aikataulussa.

Rakennuksen liikuntasali on jaettavissa kolmeen lohkoon. Sitä voidaan käyttää opetuksen lisäksi harrastustoimintoihin.

Luokkaopetustilojen lisäksi rakennuksessa on avoimia oppimisympäristöjä ja ryhmätiloja, jotka tukevat joustavaa opetusta sekä erilaisten opetusmenetelmien käyttämistä.

Uramon uuden koulun monipolvinen muoto mahdollistaa suojaisat pihat eri-ikäisten lasten tarpeita varten. Pihat avautuvat auringon suuntaan.

Uramon koulun rakennustyön pääurakoitsijana toimii Jatke Oy.

Uramon koulu valmistuu toukokuussa.

,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.