Kulttuuri ja vapaa-aika Liikunta

Uimalan kesä onnistui jälleen

Riihimäen uimalan kesäkausi 2019 on takana. Uimalan kesän ensimmäisinä avajaispäivinä päästiin lähelle uimalan päiväkohtaista kävijäennätystä yli tuhannella kahdella sadalla uimarilla. Alkukesän kävijämäärä oli muutenkin erinomainen saunaremonteista huolimatta, mutta parhaimman kesälomakauden alkaessa Suomeen saapui kylmä ilmarintama ja tämä näkyi luonnollisesti myös uimalassa.

Kesän aikana vesiesterata Wibit rakennettiin ensimmäistä kertaa Riihimäen maauimalaan ja se houkutteli paikalle erityisesti lapsia ja nuoria.

Kesän aikana sää suosi avoimien vesijumppien asiakkaita ja niitä pidettiinkin aamu- että iltapäiväaikaan sekä syvässä että matalassa päässä. Muuta ohjattua toimintaa uimalassa olivat kesäuimakoulut, erityisuimakoulut ja maahanmuuttajataustaisten uimakoulut. Uimalan kesässä jumpattiin myös maksuttomia tuolijumppia, kehonhuoltotunteja ja vesiurheiluseurat tarjosivat sisäänpääsyn hinnalla omia vesijumppiaan.

Kesän aikana uimalan tapahtumia olivat muun muassa urheiluohjelma Elixirin kuvaukset, yöuintitapahtuma ja Beach party. Myös kaupungin ja Cocksin kesäleiriläiset kävivät uimalassa leiriensä aikana.

Kuntosali oli koko kesän remontissa laitteiden uusimisen vuoksi. Remontin tarkoitus oli samalla uusimisen yhteydessä nykyaikaistaa ja kokonaan poistaa vanhoja kuntoiluvälineitä. Joitain toimintoja pidettiin ennallaan ja jatkossakin kuntosalilta löytyy edelleen vapaan painoharjoittelun alue. Kuntosalin keskellä on myös tilaa toiminnalliselle harjoittelulle ja siihen liittyvää ohjeistusta ja välineitä on tarkoitus lisätä syksyn aikana. Kuntosali on nyt auki normaalisti ja aukioloajat löydät sivuiltamme.

 

Lisätietoja:

Liikuntapalvelupäällikkö Kati Hämäläinen-Myllymäki

p. 019 758 4743


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.