Liikunta

Uimalan aukioloajat saavat kritiikkiä – kaupunki vastaa

Kuva: Tapio Aulu

Uimalan aukioloajat ovat kirvoittaneet kaupunkilaisilta todella paljon palautetta. Helle hellii ja uimala on kiinni. Harmittaa, erittäin ymmärrettävästi. Sitten kun me vielä kerromme, että aukioloaikojakin on kesän osalta supistettu, ei mikään ihme, että verenpaine nousee.

Tällaisessa tilanteessa palautteen lähettäminen kaupungin suuntaan on juuri oikea tapa toimia, kiitos kun olette olleet aktiivisia! On tullut hyvin selväksi, miten olemme onnistuneet riihimäkeläisten palvelemisessa.​

Kaupunkiorganisaation puolesta esitän vilpittömät pahoitteluni siitä, että emme ole pystyneet tarpeellisella tavalla reagoimaan näihin poikkeuksellisen lämpimiin toukokuun poutapäiviin.

Kesän lyhennetyn aukiolon taustalla on kaupungin talous, kuten moni on jo arvellutkin. Aukioloajan lyhennyksillä saadaan sovitettua uimalan aukiolo yhden työvuoron sisälle. Yhteensä säästöjä aukioloajan lyhentämisellä sekä liikuntapäällikön viran täyttämättä jättämisellä saataneen noin 135 000 euroa.

Lisäksi maauimalan avaaminen lyhyellä varoitusajalla on muutenkin teknisistä ja turvallisuussyistä haasteellista, koska esim. pätevän uimavalvontahenkilöstön rekrytointi ei lyhyellä aikajänteellä ole tällä hetkellä mahdollista. Mainittakoon myös se, että altaiden täyttöön tarvitaan viisi päivää.

Riihimäki on hieno kaupunki, mutta vesialueet täällä ovat tosiaan vähissä. Tätä paikkaamaan uimala on aikoinaan rakennettukin. Kaupunkilaisten viesti sen käytöstä entistä tehokkaammin ja joustavammin on kuultu ja viedään eteenpäin. Juuri tästä syystä on tärkeää, että jatkatte palautteen antamista aktiivisesti. Näin viestit saadaan kuuluviin ja vietyä oikeisiin paikkoihin käsittelyyn. Ensi vuonna päätökset tehdään varmasti nämä viestit vahvasti muistissa.

Riihimäen kaupungin puolesta,

Vivikka Richt
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Riihimäen kaupunki


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 9 Ei 10 Kyllä 9 Ei 10

Kommentit on suljettu.