Kulttuuri ja vapaa-aika Nuoriso

Uimala toimi jälleen loistavasti Beach Partyn näyttämönä

Riihimäen kaupungin nuorisopalvelut järjestivät yhteistyössä Lopen ja Hausjärven kuntien nuorisopalveluiden kanssa vuotuisen Beach Party – tapahtuman 16.8.2019 Riihimäen maauimalassa.
Beach Party järjestettiin jo 13. kerran ja edellisvuosien tapaan tapahtuma oli ilmainen, ikärajaton ja päihteetön. Tapahtumassa esiintyivät loistavat Lukas Leon, Tippa, JL + Leksa, F ja Lane X Ketola. Välimusiikista huolehti DJ All Jam, tapahtuman tuottaja, Jani Unkuri.

Hyväntuulinen tapahtuma keräsi Riihimäen maauimalaan illan aikana kaikkiaan yli 1600 kävijää.

Alueella oli musiikin lisäksi Riihimäen seudun nuorisopalveluiden esittely- ja toimintapisteitä, Music Against Drugs ry:n toimintapiste, Lions Club Riihimäki/Uramo –lakumyyntipiste sekä Café Harjun kahvilapalvelut.
Tapahtuma sujui hyvin ilman järjestyshäiriöitä ja esiintyjiltä saatiinkin kiitosta erityisen hyvästä tapahtumapaikasta ja sekä toimivista järjestelyistä.

Tapahtumaa tukivat tänä vuonna Lions club Riihimäki/Uramo, Osuuskauppa Hämeenmaa, OP Etelä-Häme ja Granlund Oy. Riihimäen, Hausjärven ja Lopen nuorisopalvelut ovat todella kiitollisia yrittäjien monivuotisesta tuesta ja toivovat, että jatkossakin seudun toimijat haluaisivat olla tukemassa kaikille ilmaista, päihteetöntä, tapahtumaa.

Beach Party –työryhmä kiittää kaikkia kävijöitä, esiintyjiä ja yhteistyökumppaneita!

 

Lisätiedot:

https://www.facebook.com/beachpartyt/

Marko Laitinen, nuorisopalvelupäällikkö 040 330 4709, marko.laitinen@riihimaki.fi

Jani Unkuri, tapahtuman tuottaja 040 330 6712, beachtuottaja@gmail.com

Kuvat: Joona Koivisto


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 0 Kyllä 2 Ei 0

Kommentit on suljettu.