Liikunta Yleinen

Uimahalli avautuu maanantaina 29.6. kello 6.00

Tiloistamme avataan pesu- ja pukuhuonetilojen lisäksi 25 m allas, lastenaltaat ja auringonottoalue kylmäaltaan päädyssä. Kuntosali ja saunat pysyvät suljettuina heinäkuun loppuun asti.

Kassa on avoinna

  • ma, ke-pe              6.00 – 20.00
  • ti                          13.00 – 20.00
  • la,su                    10.00 – 17.00

Arkisin aamujen ensimmäiset tunnit (ma, ke – pe klo 6.00 – 9.00) on suunnattu riskiryhmäläisille. Uintiaika päättyy puoli tuntia kassan sulkemisen jälkeen ja uimahallin tiloista tulee olla poistunut tunti kassan sulkeutumisen jälkeen. Poikkeustilanteen vuoksi valvomme kahden tunnin uintiajan noudattamista. Kaikille kausi- ja sarjalippuasiakkaille pitäisi olla ladattuna sulkupäivien määrän verran lisäaikaa.

Tiloissamme tulee noudattaa turvavälejä ja aikuisten vastuulla on valvoa, että lapset noudattavat ohjeistuksia. Jokaisen asiakkaan tulee kulkea kulkusuuntaa noudattaen kassan kautta ja seurata merkittyä reittiä pukutiloihin. Kassalta saa pukukaapin avaimen, joka uimasta tultaessa palautetaan aulassa olevaan astiaan desinfiointia varten. Pukukaapeista on käytössä vain ne kaapit, joiden avaimet annetaan kassalta. Omia asiakaskortteja ei saa käyttää kaappikortteina. Desinfiointiliinoja on saatavilla pukuhuoneissa ja käsidesiä on useissa eri pisteistä käsihygienian ylläpitämiseksi.

Uimakoulut toimivat lasten altaassa arkisin ma 29.6. – to 9.7. klo 9.00-15.30, ma 13.7. – to 23.7. klo 9.00 -14.30 ja ma 3.8. – pe 7.8. klo 8.30 – 9.30. Uimaopettaja noutaa ja palauttaa lapset uimahallin pääoven eteen. Lasten kahluualtaan maksimi määrä on 10 henkilöä ja opetusaltaassa 15 henkilöä kerrallaan. Uimakoulujen toimiessa lasten opetusaltaaseen pääsee maksimissaan kolme lasta kerralla.

Omien juoksuvöiden tuonti halliin on kielletty heinäkuun loppuun asti. Hallin juoksuvöitä voi lainata ja ne desinfioidaan aina käytön jälkeen henkilökuntamme toimesta. Kylmäaltaan vieressä olevalle auringonottoalueelle voi ottaa mukaan oman juomapullon ja pyyhkeen.

Vierailethan meillä vain täysin terveenä! Mikäli epäilet/sinulla on jokin tarttuva tauti, niin jätäthän käyntisi väliin ja tulet vasta parannuttuasi.

Aulahenkilökuntamme neuvoo ja avustaa tarvittaessa ensimmäisten viikkojen ajan normaalista poikkeavista käytännöistä.

Tervetuloa!OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 1 Kyllä 1 Ei 1

Kommentit on suljettu.