Työllisyyspalvelut Yleinen

Työttömyys laski edelleen Riihimäellä ja Riihimäen seudulla

Työttömyys jatkoi helmikuussa laskuaan Riihimäellä. Työttömien osuus alle 25-vuotiaasta työvoimasta kuitenkin kasvoi hieman.

Riihimäellä työttömien osuus työvoimasta oli helmikuun lopussa 7,6 prosenttia. Työttömänä oli 1041 henkilöä. Laskua tammikuun tilanteesta oli 0,3 prosenttia ja 43 henkilöä. Vuoden takaiseen verrattuna työttömyys pysyi ennallaan. Tiedot ilmenevät Hämeen ELY-keskuksen työllisyyskatsauksesta.

Työttömien osuus alle 25-vuotiaasta työvoimasta nousi tammikuuhun verrattuna 0,5 prosenttia ja oli helmikuussa 10,9 prosenttia. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna laskua oli 1,6 prosenttia. Pitkäaikaistyöttömiä Riihimäellä oli helmikuun lopussa 132 henkilöä, mikä on 4 henkilöä vähemmän kuin tammikuun lopussa. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna laskua oli 61 henkilöä.

Uusia avoimia työpaikkoja Riihimäellä oli tammikuun lopussa 290 kappaletta. Laskua tammikuun tilanteeseen verrattuna oli 121 työpaikkaa ja vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna 178 työpaikkaa.

Alle 25-vuotiaiden työttömyys lisääntyi myös Riihimäen seudulla

Riihimäen seudulla työttömien osuus työvoimasta oli helmikuun lopussa 6,6 prosenttia. Työttömänä oli 1415 henkilöä. Tammikuuhun verrattuna työttömyys laski 0,4 prosenttia, ja työttömiä oli 71 henkilöä vähemmän. Laskua vuoden takaisesta tilanteesta oli 0,3 prosenttia ja 53 henkilöä.

Työttömien osuus alle 25-vuotiaasta työvoimasta nousi tammikuun tilanteeseen verrattuna 0,3 prosenttia ja oli helmikuun lopussa 9,6 prosenttia. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna laskua oli 1,9 prosenttia. Pitkäaikaistyöttömiä Riihimäen seudulla oli helmikuun lopussa 185 henkilöä, eli kaksi henkilöä vähemmän kuin tammikuussa. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna pitkäaikaistyöttömiä oli 74 henkilöä vähemmän.

Uusia avoimia työpaikkoja Riihimäen seudulla oli helmikuun lopussa 369 kappaletta. Laskua tammikuun tilanteesta oli 124 työpaikkaa ja vuoden takaisesta tilanteesta 185 työpaikkaa.



OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.