Työllisyyspalvelut Yleinen

Työttömyys jatkoi laskuaan Riihimäellä

Riihimäellä työttömien osuus työvoimasta oli heinäkuun lopussa 12,5 prosenttia. Työttömänä oli 1699 henkilöä. Laskua kesäkuun tilanteesta oli 1,3 prosenttia ja 186 henkilöä. Vuoden takaiseen verrattuna työttömyys kasvoi heinäkuussa 3,6 prosenttia ja työttömiä työnhakijoita oli 468 enemmän. Tiedot ilmenevät Hämeen ELY-keskuksen työllisyyskatsauksesta.

Kokoaikaisesti lomautettuja Riihimäellä oli heinäkuun lopussa 251 henkilöä. Laskua kesäkuuhun verrattuna oli 201 henkilöä. Vuoden takaiseen verrattuna lomautettujen määrä kasvoi 224 henkilöllä.

Työttömien osuus alle 25-vuotiaasta työvoimasta laski kesäkuuhun verrattuna 2,3 prosenttia ja oli heinäkuussa 20,2 prosenttia. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna kasvua oli 5,9 prosenttia. Pitkäaikaistyöttömiä Riihimäellä oli heinäkuun lopussa 224 henkilöä, mikä on 17 henkilöä enemmän kuin kesäkuun lopussa. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna kasvua oli 50 henkilöä.

Uusia avoimia työpaikkoja Riihimäellä oli heinäkuun lopussa 298 kappaletta. Kasvua kesäkuun tilanteesta oli 39 työpaikkaa. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna kasvua oli seitsemän työpaikkaa.

Nuorisotyöttömyys laski myös Riihimäen seudulla

Riihimäen seudulla työttömien osuus työvoimasta oli heinäkuun lopussa 10,9 prosenttia. Työttömänä oli 2306 henkilöä. Kesäkuuhun verrattuna työttömyys laski 1,1 prosenttia, ja työttömiä oli 232 henkilöä vähemmän. Vuoden takaiseen verrattuna työttömyys kasvoi heinäkuussa 3,3 prosenttia ja työttömänä oli 674 henkilöä enemmän.

Kokoaikaisesti lomautettuja Riihimäen seudulla oli heinäkuun lopussa 389 henkilöä. Laskua kesäkuuhun verrattuna oli 254 henkilöä. Vuoden takaiseen verrattuna lomautettujen määrä kasvoi 344 henkilöllä.

Työttömien osuus alle 25-vuotiaasta työvoimasta laski kesäkuun tilanteeseen verrattuna 2,1 prosenttia ja oli heinäkuun lopussa 19 prosenttia. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna kasvua oli 5,8 prosenttia. Pitkäaikaistyöttömiä Riihimäen seudulla oli heinäkuun lopussa 293 henkilöä eli 24 henkilöä enemmän kuin kesäkuussa. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi 54 henkilöllä.

Uusia avoimia työpaikkoja Riihimäen seudulla oli heinäkuun lopussa 327 kappaletta. Kasvua kesäkuun tilanteeseen verrattuna oli 30 työpaikkaa. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna kasvua oli neljä työpaikkaa.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.