Elinkeinopalvelut Hallinto- ja konsernipalvelut Päätöksenteko Työllisyyspalvelut

Työttömyyden laskuvauhti on Riihimäellä nopeaa

Riihimäellä työttömyyden laskuvauhti oli suhteellisesti kolmanneksi nopeinta Hämeen kunnista. Työttömyys laski Riihimäellä kaksikymmentä prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Kovempaa lasku oli vain Ypäjällä (-31 prosenttia) ja Lopella (-21 prosenttia). Tiedot ilmenevät Hämeen ELY-keskuksen työllisyyskatsauksesta.

Riihimäen työttömyysaste jatkaa laskuaan. Tammikuussa se oli 7,9 prosenttia, helmikuussa työttömyysprosentti oli 7,6 prosenttia. Koko Hämeessä työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli 10,9 prosenttia.

Vuodentakaiseen verrattuna työttömien työnhakijoiden määrä väheni Hämeen maakunnista Kanta-Hämeessä 913 henkilöllä (-12 %) ja Päijät-Hämeessä 1 249 henkilöllä (-10 %). Työttömiä työnhakijoita oli Kanta-Hämeessä helmikuun lopussa 6 887 ja Päijät-Hämeessä 11 427.

Hämeen ELY-keskuksen kuntien alueella oli helmikuun lopussa 18 314 työtöntä työnhakijaa. Se on 2 162 vähemmän (-11 prosenttia) kuin vuosi sitten. Tammikuusta työttömien työnhakijoiden määrä TE-toimistossa väheni 421:llä (-2 prosenttia).

Hämeen ELY-keskuksen koko tiedote.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.