Joukkoliikenne Katu- ja puistoyksikkö

Työmatkalipun kelpoisuus Väinö Paunu Oy:n busseissa päättyy

Työmatkalippu ei 1.6.2017 alkaen enää kelpaa maksuvälineenä Väinö Paunu Oy:n busseissa.
Muutokset johtuvat Väinö Paunu Oy:n nykyisten sopimusten päättymisestä ja liikenteen muuttumisesta markkinaehtoiseksi.

Työmatkalippu on Riihimäen kaupungin tukema lipputuote.
Joukkoliikennettä säätelevän lainsäädännön mukaan viranomainen (Riihimäen kaupunki) ei voi maksaa lipputukea markkinaehtoiseen liikenteeseen. Näin ollen Väinö Paunu Oy ei voi enää jatkossa saada työmatkalipulla matkustamisesta muuta korvausta kuin asiakkaan maksaman osuuden eikä tästä syystä tule enää kelpuuttamaan Riihimäen työmatkalippua vuoroissaan.
Väinö Paunu Oy käyttää markkinaehtoisessa liikenteessään omia lipputuotteitaan. Myös Matkahuollon lipputuotteet kelpaavat (esim. 22- tai 44-matkan vuosiliput).

Mahdolliset työmatkalippuun liittyvät hyvitysasiat hoitaa Matkahuollon Riihimäen toimipiste (Eteläinen Asemakatu 2; avoinna ma-pe klo 9-17).

Väinö Paunu Oy:n vuorot eivät enää käy matkakeskuksella

1.6.2017 alkaen loputkin Väinö Paunu Oy:n liikennöimistä vuoroista lopettavat Riihimäen katuverkolla ja matkakeskuksella käynnit ja pysähtyvät ainoastaan valtatien 3 Kormuntien eritasoliittymän pysäkeillä. Tämäkin johtuu liikenteen markkinaehtoiseksi muuttumisesta.

Eritasoliittymän lähettyville on suunnitteilla liityntäpysäköintialue, joka tulee tulevaisuudessa helpottamaan pysäkeille pääsyä.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.