Sivistyspalvelut

Tule tutustumaan robotiikkaan!

Riksun Robopäivät -tapahtuma tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua robotiikkaan Hämeen ammattikorkeakoulun päivitetyssä ja modernissa oppimisympäristössä. Robopäivillä kävijä pääsee tutustumaan vuorovaikutteiseen robotiikkaan, tuotekehitykseen sekä erilaisten valmistusmenetelmien toimintaan ja laitteistoon.

”Robotiikan monet mahdollisuudet tuodaan esille käytännönläheisesti ja konkreettisten esimerkkien kautta, joten kävijällä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta robotiikasta ymmärtääkseen esillä olevia laitteita ja sovelluksia”, kertoo projektipäällikkö Samu Ylönen.

Oppimisympäristöjen lisäksi Riksun Robopäivillä on mahdollisuus tutustua paikallisiin oppilaitoksiin, hankepilotteihin, asiantuntijaluentoihin ja yrityksiin. Tapahtumassa on työnäytöksiä, jonka lisäksi tarjolla on kokeilumahdollisuuksia erilaisten robotiikan alaan liittyvien laitteiden ja sovellusten parissa.

Perjantain asiantuntijaluennon aiheena on työelämän muutos, toimistorobotiikka ja tulevaisuuden robotiikka. Asiantuntijaluento järjestetään klo 12.00–13.00 auditoriossa, mutta muuten tapahtumassa voi liikkua ja tutustua tarjontaan oman aikataulun mukaisesti. Asiantuntijoina kuullaan Hamkin tutkijayliopettaja Francois Cristophea sekä Konecranesin edustajaa.

Riksun Robopäivät järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa 25.–26.10.2019 kello 10.00–14.00, osoitteessa Kaartokatu 2.

Riksun Robopäivät -tapahtuma on osa Robo oppii ja Robo Riksu -hankkeita. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Riihimäen kaupungin, Hämeen ammattikorkeakoulun, Hyria koulutuksen ja mukana olevien yritysten kanssa.

Lisätiedot:

Samu Ylönen
projektipäällikkö
040 548 7715
Eteläinen Asemakatu 4
Robo oppii -hanke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.