Hyppää sisältöön

Vauva- ja taaperouintiin ilmoittautuminen alkanut 26.10.

8.11.2022 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Uimahalli Liikunta ja hyvinvointi

Vauva- ja taaperouinti on perheen yhteinen, lapsen ehdoilla tapahtuva aktiivinen leikkihetki koulutetun ohjaajan turvallisessa ohjauksessa. Uintituokio sisältää ohjattua toimintaa ryhmässä ja yksilöllisesti. Toiminta perustuu yksilölliseen, lapsilähtöiseen ja kehitykselliseen lähestymistapaan. Vauvauintiin voivat osallistua yli viiden kilon painoiset vauvat ja iältään neljä kuukautta täyttäneet. Taaperot ovat 1-3 -vuotiaita. Taaperouintiin voi osallistua vaikka ei olisikaan käynyt vauvauintijaksoa.
Uintijaksomme koostuu kahdeksasta uintikerrasta ja yhdestä korvauskerrasta. Arkisin uimme maanantaisin Tuomon ohjauksessa ja sunnuntaina aamuisin ohjaajana toimii Tinka. Jakso sijoittuu vuoden vaihteen molemmille puolille, mutta joulun välipäivät pidämme lomaa.  Jakson hinta on 130 €.
Ilmoittautumisaika on 26.10.-9.11.2022 ja ryhmiin pääsystä ilmoitetaan torstaina 10.11. klo 18 mennessä.
Infotilaisuus joudutaan valitettavasti perumaan, mutta sen materiaali toimitetaan osallistujille sähköpostitse. Olemme pahoillamme tilanteesta.

Tarkat uintipäivät ja muista käytännön asioista voit lukea lisää vauva- ja taaperouinnin omilta sivuilta, joilta löytyy myös sähköinen ilmoittautumislomake.

Uimahalli sulkeutuu perusparannuksen vuoksi 31.1.2023 ja tämä on viimeinen uintijakso joka järjestetään ennen perusparannuksen valmistumista.

Vauva ui uima-altaassa.
Kuva: Riihimäen kaupunki