Hyppää sisältöön

Pyörillä ilman moottoreita -haastekilpailu la 7.5.–su 22.5.2022

17.5.2022 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Liikunta ja hyvinvointi

Tänä vuonna PIM-haastekisa järjestetään la 7.5.–su 22.5.2022. Hyvinkään liikuntapalveluiden ja Riihimäen liikunta- ja hyvinvointikeskuksen järjestämä haastekilpailu on jo 21. kerta.

Väliaikaraportin polkijamäärät on juuri saatu tietoon ja hyvinkääläiset ovat meitä 65 käyntiä edellä. Riihimäkeläiset ovat käyneet viemässä suorituskorttinsa Hyvinkään Golftien risteyksessä olevaan suorituslaatikkoon 762 kertaa. Hyvinkääläiset ovat puolestaan polkeneet Riihimäen Korttionmäen risteykseen lauantai-iltaan mennessä 827 kertaa.

Tarkoituksena on saada kuntalaiset liikkumaan haastekuntaan pyörillä, rullaluistimilla, rullasuksilla tai esimerkiksi kelaamalla. Haastekunnassa täytetään suoritus-/arvontalipuke ja palataan takaisin pyörillä ilman moottoreita. Vain yksi suorituskerta päivässä hyväksytään. Haastekisan suorituskerrat lasketaan yhteen ja enemmän suoritusmerkintöjä saanut kunta voittaa. Kypärän käyttöä suositellaan lämpimästi!

Haastekisan reitti lähtee Riihimäeltä Korttionmäen levähdyspaikalta ja kulkee kevyen liikenteen väylää Arolammintietä kohti Hyvinkäätä. Riihimäkeläisten kääntöpaikka on Hyvinkäällä Golftien levähdyspaikka, joka toimii niin ikään hyvinkääläisten lähtöpaikkana. Jokainen haastekisan osallistuja liikkuu omalla vastuullaan.

Kampanjan avajaispäivänä on kaikkien mahdollista päästä testaamaan Sveitsi Rentin fatbikepyöriä, Hyvinkään golftien levähdyspaikalla klo 10–12. Maanantaina 9.5. kello 13.15 Korttionmäen levähdyspaikalta lähtee ohjattu pyörälenkki kohti Hyvinkään kääntöpaikkaa terveysliikunnanohjaaja Sanna-Maija Elomaan johdolla.

Pääpalkintona arvotaan kaikkien osallistujien kesken Hyvinkään Intersportin ja Riihimäen Sportian osoittamat 100€ arvoiset lahjakortit. Lisäksi kisaan osallistuneiden kesken arvotaan pienempiä tuotepalkintoja.

Suoritus-/arvontalipukkeita saa Riihimäen kaupungintalon asiakaspalvelupiste Tietotuvasta,  uimahallin kassalta ja tästä linkistä. Hyvinkäällä suorituskortteja saa kaupungintalon aulasta, kirjastosta ja pyöräilyviikkojen sivuilta. Lisäksi suorituskortteja on saatavilla kulkureitin kääntöpaikoilta (Golftien levähdyspaikka ja Korttionmäen levähdyspaikka).

Lisätietoja haastekisasta Hyvinkäällä
liikunnanohjaaja Reima Kerman
p. 0400 531 024
reima.kerman@hyvinkaa.fi

ja Riihimäellä

Kaksi vanhempaa henkilöä pyöräilevät kesällä vehreässä maastossa.