Hyppää sisältöön

Liikuntakalenteri keväälle 2023 on ilmestynyt

13.1.2023 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Liikunta ja hyvinvointi

Liikuntakeskuksen liikuntakalenteri keväälle 2023 on ilmestynyt. Kalenteri löytyy sivuiltamme tai voit käydä katsomassa kalenteria uimalan kassalla, kirjastossa ja Tietotuvassa.
Keväälle on tulossa uutuutena ulkoliikuntaryhmä. Ulkoliikunnassa liikutaan sään sekä ryhmäläisten toiveiden mukaisesti. Suosittu Ikääntyneiden palloilu -ryhmä on palaamassa takaisin Urheilutalolle keskiviikkoisin kello 15-16. Palloilu tapahtuu erittäin matalalla kynnyksellä eikä minkäänlaista aiempaa kokemusta tarvita. Rohkeasti mukaan!
Ke­vät­kautemme ryhmät ovat  6.2.2023 -12.5.2023 välisenä aikana. Ohjatuissa liikuntaryhmissä on taukoa viikoilla 5 ja 8 sekä joinakin yksittäisinä päivinä kauden aikana, mutta omatoimiryhmät kokoontuvat silloinkin normaalisti.
Kevätkaudelle voit ilmoittua kahteen kuntojumppa-/kuntosaliryhmään. Ilmoittuminen tapahtuu suoraan kurssin ohjaajalle puhelimitse/sähköpostilla 10.1.2023–31.1.2023 välisenä aikana. Muistathan, että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa? Kevään ryhmään päässeille ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä viikon 5 aikana. Ilman ryhmää jääneille ei ilmoiteta erikseen.

Kuvituskuva, kolme kahvakuulaa.
Kuva: Pixabay