Hyppää sisältöön

Koti&Kaupunki -asukaslehden kesänumerossa lähiluontoa, ympäristöä ja Erämessuja

20.5.2021 Tiedotteet

Riihimäen kaupungin Koti&Kaupunki-asukaslehden kesänumeron jakelu koteihin on alkanut keskiviikkona 19. toukokuuta. Asukaslehden liitteenä jaetaan myös Riihimäen kaavoituskatsaus.

Lehden kesänumeron keskeisenä teemoina ovat lähiluonto, ympäristö ja Riihimäen luontokohteet. Numero on myös messulehti, ja sitä jaetaan elokuussa järjestettävillä Erämessuilla. Lehden 60 000 kappaleen levikki on normaalia suurempi ja lehti jaetaan myös Riihimäen ympäristökuntiin, kuten Hyvinkäälle, Hausjärvelle, Janakkalaan ja Lopelle.

Lehteen liittyy myös lukijakysely, johon voi käydä vastaamassa 6. kesäkuuta asti Riihimäen kaupungin verkkosivuilla. Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan lahjakortteja kahvila Pompotiin. Yhteystietoja ei yhdistetä lukijakyselyn vastauksiin eikä yhteystietojen jättäminen ole pakollista.

Lukijakyselyn kehitetään lehden sisältöjä vastaamaan nykyistä paremmin lukijoiden tarpeisiin sekä kartoitetaan riihimäkeläisten asukaslehteä koskevia lukutapoja. Lisäksi selvitetään, mitkä lehden juttuaiheet ovat kiinnostavimpia ja tarpeellisimpia.

Asukaslehden voi lukea verkossa näköislehtenä. Koti&Kaupunki -lehden voi myös noutaa 19. toukokuuta lähtien Riihimäen kaupungin Tietotuvasta (matkakeskuksen toimistorakennus) tai Riihimäen kaupungin kirjastosta.

[iframe width=”400″ height=”300″ style=”border:0″ frameborder=”0″ src=”https://kartta.riihimaki.fi/IMS/fi/embed?layers=InternetOpasV&cp=6736576,25487553&z=1&ui=z!o!b”]

Lukijakysely
Näköislehti (ePaper-arkisto)
Asukaslehden verkkosivu