Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Ehdota vuoden 2023 riihimäkeläistä urheilijaa, vuoden nuorta urheilijaa, vuoden yhteisö-/taustatoimijaa ja Kunnon kuntalaista 2023

27.1.2024 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Liikunta

Vuonna 2023 on riihimäkeläisessä urheilussa tapahtunut paljon laajalla rintamalla ja monista eri lajeista ovat urheilijat tuoneet mitaleita kotikaupunkiin. Nyt onkin aika valita riihimäkeläinen vuoden 2023 urheilija, nuori urheilija, vuoden yhteisö-/taustatoimija ja Kunnon kuntalainen.

Voit ehdottaa omaa ehdokastasi 25.1.–14.2.2024 välisenä aikana. Vuoden urheilija palkitaan tuhannella eurolla, vuoden nuori urheilija ja vuoden taustatoimija palkitaan 500 eurolla.

Vuoden 2022 palkitut olivat vuoden urheilija Eemil Kurhela, vuoden nuori urheilija Veera Mustonen, vuoden taustatoimija Eero Hynynen ja Kunnon Kuntalainen Petri Koukkula.

Muutama asia on kuitenkin hyvä muistaa ehdotusta tehdessä ja ne ovat listattu kyselyn etusivulle. Luethan siis etusivun läpi ennen kuin alat vastata?

Viisi ihmistä seisoo isojen ovien edessä ja kolmella keskimmäisellä on kukkakimput kädessä.
Liikuntapäällikkö Markus Rantsi, vuoden nuori urheilija Veera Mustonen, vuoden urheilija Eemil Kurhela ja teknisen lautakunnan puheenjohtaja Kari Vilkman.

Lisätiedot