Hyppää sisältöön

Ehdota palkitsemistapaa Jukka Jaloselle ja Sanni Rantalalle

22.2.2022 Tiedotteet Elä ja voi hyvin Kirjasto Osallisuus

Pyörillä oleva harmaa seinä, jossa kaksi julistetta. Teksteissä kehotetaan ehdottamaan palkitsemistapaa Jukka Jaloselle ja Sanni Rantalalle.
Kuva: Riihimäen kaupunginkirjasto

Riihimäen kaupunki pyytää asukkailta ideoita, kuinka palkita riihimäkeläiset Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen ja naisten jääkiekkomaajoukkueen puolustaja Sanni Rantala. Jalonen luotsasi miesleijonat olympiakultaan ja Rantala pelasi ansioituneesti naisleijonissa, jotka voittivat olympiapronssia.

Palkitsemisehdotukset voi jättää Riihimäen kirjastoon 22.–25.2.2022 kirjaston aukioloaikoina ti–pe klo 9–19. Ideointipiste sijaitsee kirjaston sisäänkäynnin läheisyydessä. Omien palkitsemisideoiden jättämisen lisäksi voi myös kannattaa toisten esittämiä ehdotuksia. Kirjasto palvelee kirjastorakennuksen remontin aikana Kauppakeskus Foorumissa, osoitteessa Keskuskatu 15, Riihimäki.

Lopullisista palkitsemistavoista päättää Riihimäen kaupunginhallitus.

Jalonen on saavuttanut valmentajana olympiakullan lisäksi muun muassa olympiapronssin ja neljä MM-mitalia. Lisäksi hänet on valittu kahdesti vuoden valmentajaksi. Riihimäen keskeisimmällä paikalla sijaitseva puisto nimettiin vuoden 2019 MM-kullan jälkeen Jukka Jalosen puistoksi. Rantalalle olympiapronssi oli jääkiekkouran ensimmäinen.