Hyppää sisältöön

Käännös tehty koneellisesti käyttäen Google Translatea

Aikuisten etäopetus jatkuu opistoissa ja taidekoulussa

14.1.2022 Tiedotteet Opi ja kasvata Asu ja rakenna Elä ja voi hyvin Korona Liikunta Nuorisopalvelut Opistot ja taidekoulu

Riihimäen häiriötilanteiden johtoryhmä linjasi perjantaina 14. tammikuuta, että aikuisten ryhmien etäopetus jatkuu kansalaisopistossa, musiikkiopistossa ja taiteen perusopetuksessa 31. tammikuuta saakka. Aikuisten yksilöopetus, kuten soittotunnit, voidaan kuitenkin järjestää toistaiseksi lähiopetuksena.

Kanta-Hämeen koronapandemiatilanne on tällä hetkellä erittäin vaikea ja se uhkaa terveydenhuollon kantokykyä. Kanta-Hämeen pandemiaryhmä antoi perjantaina 14. tammikuuta ohjeet tilanteisiin, joissa koronatartuntojen jäljitystä ei pystytä enää tekemään. Riihimäen kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä tutustuu ohjeistukseen ja tekee niiden perusteella uusia linjauksia ensi viikon alussa. Löydät Kanta-Hämeen pandemiaryhmän ohjeet täältä.

Riihimäen nuorisopalveluiden sisätiloissa tapahtuva toiminta ja nuorisopalveluiden kerhot ovat toistaiseksi tauolla. Nuorisotyöntekijät kuitenkin jalkautuvat eri puolille kaupunkia. Heidät tavoittaa myös nuorisopalveluiden sosiaalisen median kanavilta, sähköpostilla, puhelimella ja yläkouluilta. Etsivän nuorisotyön ja erityisnuorisotyön tapaamiset järjestetään nuorten tarpeiden mukaan. Ohjaamo on avoimena Monarilla ma ja ke klo 13.30­–16.30 ja pe klo 12­­–15.

Aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Riihimäellä on edelleen voimassa kokoontumisrajoitukset, jotka koskevat yli kymmenen hengen kokoontumisia sisätiloissa ja yli 50 hengen kokoontumisia ulkotiloissa. Myös liikunta- ja harrastustilat Riihimäellä ovat edelleen suljettuina. Suljetuksi määrättyjä tiloja voidaan kuitenkin käyttää vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten harrastuksiin.