Hallinto- ja konsernipalvelut

Terveystalosta TyöSykkeen uusi omistaja – hallitus päättää osakekaupasta kesäkuun kokouksessa

Työsyke Oy:n omistajat Hämeenlinnan kaupunki, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Riihimäen kaupunki, Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä, Hausjärven ja Janakkalan kunnat, sekä muut osakkaat tiedottavat aikeistaan myydä Työsyke Oy:n toiminnan Terveystalolle ja aikeistaan valita Terveystalon työterveyspalvelujensa tuottajaksi. Yrityskauppaprosessi on vielä kesken ja arvioidaan saatavan päätökseen tulevina kuukausina.  Yrityskauppaa käsitellään Riihimäen kaupunginhallituksessa talousarviomuutoksena 27. toukokuuta. Valtuusto ottaa kantaa muutokseen 6. kesäkuuta, ja hallitus tekee lopullisen myyntipäätöksen 10. kesäkuuta. Muut Työsyke Oy:n omistajat käsittelevät hankinnan ja kaupan omissa päätöksentekoelimissään.

”Toivotamme kaikki Työsykkeen ammattilaiset ja asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon! Yhdessä pystymme palvelemaan alueen kuntia, yrityksiä ja palveluiden käyttäjiä vielä nykyistäkin paremmin. Kanta-Häme on Terveystalolle merkittävä alue ja haluamme investoida kasvuun ja kehitykseen tällä alueella”, sanoo Terveystalon julkisten palveluiden johtaja Laura Räty.

”Riihimäen kaupunki on erittäin tyytyväinen syntyneeseen ratkaisuun. Työterveyshuollon toimivuudessa on ollut haasteita ja uskon, että Terveystalo kykenee isona toimijana parantamaan palveluita”, sanoo Riihimäen kaupunginjohtaja Sami Sulkko.

Osakekaupassa yhtiön työntekijöiden asema ei muutu. Työt ja toiminta jatkuvat entisissä tiloissa.

 

Lisätiedot:

Terveystalo, asiakkuusjohtaja Toni Siiskonen, julkiset palvelut, Länsi-Suomi, puh. +358 40 512 3699

Riihimäen kaupunki, kaupunginjohtaja Sami Sulkko, puh. +358 40 661 4010

 

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkosto kattaa 260 toimipaikkaa eri puolilla Suomea.

Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut. Vuonna 2018 Terveystalossa asioi noin 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Lääkärikäyntejä tehtiin noin 3,5 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 10 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet toimii itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen.
www.terveystalo.com

 

Työsyke Oy on alueensa johtava kokonaisvaltaisen työterveyshuollon palveluja tuottava yritys, joka tarjoaa monimuotoisia ennaltaehkäiseviä työterveyspalveluita sekä julkiselle sektorille että pien- ja maatalousyrittäjille Kanta-Hämeessä. Yhtiön palveluksessa työskentelee 48 työntekijää. Yhtiöllä on noin 12 000 työterveyden loppuasiakasta. Liikevaihto vuonna 2018 oli noin 5 miljoonaa euroa. Työsyke Oy:llä on 6 toimipistettä Hämeenlinnassa, Lammilla, Janakkalassa ja Riihimäellä.
www.tyosyke.fi

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.