Asuminen ja rakentaminen Elinkeinopalvelut Kiinteistöt Kulttuuri

Tarjouspyyntö lasimuseon kahvilasta

Riihimäen kaupungin kaupunkikehityksen tilakeskus tarjoaa vuokrattavaksi Suomen lasimuseon kahvilan tilat

Kahvila sijaitsee vuonna 1981 avatussa Tapio Wirkkalan suunnittelemassa museorakennuksessa.

Lasimuseon vieressä sijaitsee Suomen metsästysmuseo. Molemmissa museoissa vierailee vuosittain noin 17.000 kävijää. Museoissa järjestetään tapahtumia ja erikoistilaisuuksia, mm. Riihimäen kesäkonsertti-kamarimusiikkiviikko ja Lasipäivä tammi- ja kesäkuussa. Lasimuseosta ja tapahtumista lisätietoja osoitteesta suomenlasimuseo.fi.

Suomen lasimuseo on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10:00-18:00 ja suljettuna maanantaisin sekä koko tammikuun.

Kahvilan pinta-ala on noin 200 m² sisältäen keittiön, tarjoilu-, varasto- ja sosiaalitilat. Keittiötila on remontoitu vuonna 2016. Kahvilaan on esteetön kulku. Kahvilassa on asiakaspaikkoja noin 80 sekä kesäterassilla 40. Kaupunki vastaa olemassa olevista kahvion ja keittiön kalusteista (liite) ja koneista (liite). Kahvilan kalusteet ovat Tapio Wirkkalan suunnittelemat.

Vuokralainen vastaa tarvittavista astioista, ruoanvalmistusvälineistä- sekä -koneista ja -laitteista, kassajärjestelmästä, puhtaanapidosta, sähkönkulutuksesta, veden ja jäteveden sekä jätehuollon kulutusmaksuista ja liiketoiminnan pidossa tarvittavista viranomais- yms. luvista. Kumpikin osapuoli vastaa oman omaisuutensa vakuuttamisesta.

Vuokra-aika alkaa viimeistään 1.4.2018 tai erikseen sovittavana ajankohtana, josta tarjoajan pyydetään tekemään ehdotus. Sopimus kahvilan vuokrauksesta tehdään toistaiseksi. Sopimus on irtisanottavissa molemmin puolin 2 kuukauden irtisanomisajalla. Vuokralaisen tulee jättää kaupungille vuokrasopimuksen yhteydessä 2 kuukauden vuokratakuu. Aukioloajoissa on huomioitava museon aukiolo. Aukioloajoista on neuvoteltava vuokranantajan kanssa.

Tarjouksessa pyydämme ilmoittamaan kuukausivuokran ilman arvonlisäveroa (alv lisätään vuokraan). Kahvilan minimivuokra on 1300 e/kk +alv. Lisäksi pyydämme ilmoittamaan mitä palveluja ja tuotteita yrittäjä tarjoaa sekä lyhyttä kuvausta harjoitettavasta liike- ja toimintakonseptista sekä museon erikoistilaisuuksissa tarjottavista palveluista. Edellytämme aiempaa kahvila-/ravintolayrittäjyyskokemusta.

Tarjouksen liitteenä tulee olla todistus maksetuista veroista ja sosiaaliturvamaksuista sekä vakuutusyhtiön todistus lakisääteisten vakuutusmaksujen suorittamisesta. Todistukset eivät saa olla 2 kuukautta vanhempia tarjouksen jättöpäivästä laskettuna.

Tarjousvertailu ja valinta tehdään tarjouksessa esitettyjen vuokran, palvelun ja tuotteiden sekä liike- ja toimintakonseptin perusteella.

Kaupunki pidättää itsellään oikeuden vapaasti hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

 

Kirjallinen vuokratarjous tulee jättää suljetussa kirjekuoressa keskiviikkona 31.1.2018 klo 14:00 mennessä Riihimäen kaupungin kaupunkikehityksen hallintopalveluihin osoitteeseen Eteläinen Asemakatu 4 (3. krs), 11130 Riihimäki. Kuoren päälle tunnus ”Lasimuseon kahvila”.

Kohteen esittely järjestetään: pe 19.1. klo 13-14 välillä ja to 25.1. klo 10-11 välillä

Liitteet:

Kahvilan pohjapiirros

Kahvilan kalusteet

Kahvilan koneet ja laitteet

Yleisimmin kysytyt kysymykset ja sähköistys

Lisätietoja kahvilasta ja näytöistä isännöitsijä Minna Hakala p. 019 758 4862, minna.hakala@riihimaki.fi

Lisätietoja lasimuseon toiminnasta antaa museon johtaja Hanna Mamia-Walther p. 040 330 4100


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.