Kulttuuri ja vapaa-aika

Tapahtumakalenteriamme on päivitetty

Uusi versio helpottaa niin selaajia kuin tapahtumajärjestäjiäkin

Koska kaikki Riihimäellä järjestettävät tapahtumat ovat meille kaikille hyvin tärkeitä, olemme nyt syksyllä viestinnässä herkällä korvalla kuunnelleet palautetta sivujemme tapahtumakalenteriin liittyen.

Nyt julkaistu uusi versio on muotoiltu niin, että tapahtumien löytäminen ja selaaminen olisi mahdollisimman käyttäjäystävällistä.

Uudessa tapahtumalistauksessa on siirrytty käyttämään pelkkää listausnäkymää ja tiivistetty listausta poistamalla tästä näkymästä kuva ja osa muista tiedoista. Listauksesta vähennettiin vasemman palstan suodatusvaihtoehtoja ja poistettiin turhaksi koettu ”Hae läheltä paikkaa” – hakutoiminto. Listausta muokattiin myös siten, että nyt kaikki tapahtumat näytetään selaajalle, kun ennen niitä näkyi asetuksista johtuen maksimissaan kolme tapahtumaa/päivä.

Tapahtumailmoittajien asiointia helpotettiin niin, että yksittäisen tapahtuman näkymään lisättiin artikkelikuva näkyviin eli sitä ei tarvitse enää lisätä tekstiosuuteen. Tapahtuman lisäyslomakkeeseen mahdollistettiin myös tapahtuman suora julkaiseminen, eikä se mene enää esitarkastuksen kautta.

 

Palautetta uudistuneesta tapahtumakalenterista voi laittaa viestintään tiina.paukola@riihimaki.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.