Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virtuaaliopastus: Matka Suomen eräperinteeseen

16.6. 10:0010:45

| 17€

LÄHDE MUKAAN SUOMEN METSÄSTYSMUSEON VIRTUAALIKIERROKSELLE!

Tällä opastuskierroksella pääset tutustumaan Suomen metsästyksen eräperinteeseen. Kierroksella pääset näkemään ja kuulemaan merilinnustuksesta, vanhasta metsästyskulttuurista Otso-näyttelyssä sekä nykyaikaisen metsästyksen kehittymisestä Jahdin lumo -näyttelyn parissa. Lisäksi pääset näkemään vilauksen vaihtuvasta näyttelystä ja trofeesalista.

Oppaanasi toimii Suomen Metsästysmuseon opas Jouni Partanen, joka johdattaa sinut aikamatkalle Suomen metsästyksen historiaan. Virtuaaliopastuksella on aikaa myös kysymyksille ja omien muistojen jakamiselle. Opastus kestää n. 45min.

Live-yhteys oppaan kanssa tapahtuu Zoomissa. Virtuaaliseen opastukseen voit liittyä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Lähetämme linkin palveluun viimeistään 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tarkemmat ohjeet saat vielä tilausvahvistuksen yhteydessä.

Suomen Metsästysmuseo on Riihimäellä sijaitseva metsästysaiheinen museo, joka kertoo suomalaisen metsästyksen tarinan kivikaudelta nykypäivään. Museon tarkoituksena on kerätä, tallentaa, tutkia ja esitellä suomalaista metsästys- ja eräkulttuuria sekä suomalaisten eränkäyntiä muualla maailmassa.

JOS HALUAT YKSITYISKIERROKSEN ITSELLESI TAI RYHMÄLLE, PYYDÄ MEILTÄ TARJOUSTA SÄHKÖPOSTILLA toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
16.6.
Aika:
10:00 – 10:45
Hinta:
17€
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://helsinkinorth.johku.com/fi_FI/tekemista/finlandtravel/virtuaaliopastus-matka-suomen-eraperinteeseen

Järjestäjä

Uudenmaan Seuramatkat Oy
Puhelin:
0194274700
Sähköposti:
toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi

Tapahtumapaikka

Suomen Metsästysmuseo
Tehtaankatu 23 A
Riihimäki, 11910 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0194274700
Kotisivu:
https://www.metsastysmuseo.fi/