Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vaikuttajaverkosto ilta

29.9. 17:30

Riksulassa järjestetään ensimmäinen vaikuttajaverkostoilta

Matkakeskuksessa toimivassa Riksulassa järjestetään ensimmäinen vaikuttajaverkostoilta keskiviikkona 29. syyskuuta kello 17.30–20. Illan aikana sovitaan siitä, kuinka yhdistykset, järjestöt ja yhteisöt voivat käyttää Riksulan tiloja toimintaansa. Tarjolla pullakahvit.

”Käymme läpi sitä, kuinka yhdistykset, järjestöt ja yhteisöt voivat käyttää Riksulan tiloja. Esimerkiksi yhdistykset voivat käyttää tiloja sekä omaan suljettuun toimintaansa että kaikille tarkoitettuun avoimeen toimintaan. Kumppaneiden kanssa tehdään yhteistyösopimus, jossa sovitaan toiminnan yksityiskohdista”, palveluesimies Janne Yrjölä sanoo.

Vaikuttajaverkostoiltoja järjestetään jatkossa säännöllisesti ja niiden avulla kehitetään sekä suunnitellaan Riksulan toimintaa.

Yhteisöllinen Riksula avattiin 13. syyskuuta. Ensivaiheessa Riksulassa on järjestetty avointa päiväaikaista toimintaa, joka on sisältänyt muun muassa juttutuokioita, askartelua, käsitöitä, pelejä ja Riksulan toiminnan ideointia.

”Riksulan kaikille avoimet kerhot ilman ilmoittautumista käynnistyvät lokakuun aikana. Tilan ohjelmakalenteri täydentyy hiljalleen ja lokakuun aikana ohjelmassa on muun muassa tuolijumppaa, tiistai-tanssit, perhe-, kässä- ja kulttuurikerhot”, toiminnanohjaaja Alma Ylätalo sanoo.

Riksula on avoinna lokakuusta alkaen ma–pe klo 9–15. Tilassa järjestetään tällä hetkellä senioripalveluiden, perhekeskuksen ja maahanmuuttajapalveluiden toimintaa.

Lisätiedot: Alma Ylätalo, toiminnanohjaaja, puh: 050 576 1210

Janne Yrjölä, palveluesimies, kotiin annettavat palvelut, puh: 040 664 5609 ​

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
29.9.
Aika:
17:30
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Riihimäen kaupunki / Riksula
Puhelin:
0505671210
Sähköposti:
alma.ylatalo@riihimaki.fi

Tapahtumapaikka

Riksula
Matkakeskus, Eteläinen asemakatu 2
Riihimäki, 11130 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0505761210
Kotisivu:
https://www.riihimaki.fi/palvelut/sosiaalipalvelut/riksula/