HUOMIOITHAN, ETTÄ KORONAVIRUSEPIDEMIAN TAKIA USEITA TAPAHTUMIA ON PERUTTU.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teatteri, Täti ja minä

4.5.2019 14:0017:00

Elämän päähän potkima, keski-ikäinen pankkivirkailija Kemp saa kirjeen tädiltään, jota ei ole nähnyt sitten lapsuusvuosien. Kuolemaisillaan oleva täti haluaa yllättäen tavata sisarenpoikansa. Järjestelmällinen ja suorasanainen Kemp päättää järjestää tätinsä viimeiselle matkalle asiaan kuuluvalla tavalla. Tädin vointi tuntuu kummallisesti vain kohentuvan ja kuolema antaa odottaa itseään. Eikö mikään Kempin elämässä voi mennä putkeen?

Morris Panychin mustaa huumoria tihkuva näytelmä on naurattanut ja liikuttanut yleisöjä Suomessa jo useiden vuosien ajan. Suomen kantaesitys oli Helsingin Kaupunginteatterissa 2006. Näytelmän Riihimäen Teatteriin on ohjannut Taru Kivinen.

Riihimäen Teatterin Täti ja minä on upeiden ja karismaattisten näyttelijöiden Eero Ojalan ja Katja Peacockin keskinäinen temmellyskenttä, jossa yllättävät käänteet seuraavat toisiaan ja huumori on lämminhenkisyydessäänkin pirullista. Täti ei juuri puhu, mutta silti Kemp käy vimmaista dialogia hänen kanssaan.

”Minä en ole koskaan menettänyt jalkaa, mutta tavallaanhan me kaikki onnumme täällä, eikö vain?” -Kemp

Esitys on itkettävän hauska ja pohjattoman surumielinen komedia meistä, jotka olisimme mieluummin amarylliksia tai jäljelle jäänyttä kutinaa.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
4.5.2019
Aika:
14:00 – 17:00
Tapahtumaluokat:
, , ,
Kotisivu:
http://riihimaenteatteri.fi/naytelma/tati-ja-mina/

Tapahtumapaikka

Riihimäen Teatteri
Hämeenaukio 1
Riihimäki, 11100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
044 357 0301
Kotisivu:
www.riihimaenteatteri.fi