Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Riihimäen Teatteri; Pähkinänsärkijä

28.12.2018 19:0020:50

Pähkinänsärkijä


Hurmaava koko perheen klassikkobaletti!

On jouluaatto ja Marie saa joululahjaksi kummisedältään erikoisen Pähkinänsärkijä-nuken. Jo samana iltana nukke iskee hänelle silmää. Marien harmiksi kukaan ei usko moista tapahtuneen. Hän kuitenkin luottaa vahvasti omaan kokemukseensa ja saa selville, että Hiirikuningatar on taikonut kummisedän veljenpojan nuken sisälle vangiksi. Alkaa seikkailu, joka vie Marien mukaansa satumaiseen maailmaan.

Pähkinänsärkijä on maailmanlaajuisesti tunnettu balettiklassikko, josta on tehty lukuisia muunnelmia näyttämölle, lastenkirjoihin ja elokuviin. Nyt näyttämöllä nähtävä baletti palaa alkuperäisen, vuonna 1816 julkaistun E.T.A. Hoffmannin sadun juurille. Satu on ylistys lapsen luovuudelle ja mielikuvitukselle. Samaan aikaan se kertoo nuoren tytön rohkeudesta ja rakkauden lumouksesta, joka murtaa synkimmänkin taian.

Baletissa tanssii Etelä-Hämeen Tanssiopiston opiskelijoita ja baletin ammattitanssijoita. Tanssijoiden lisäksi roolin saa nukketeatteritaiteilija Hannu Räisän luoma Pähkinänsärkijä-nukke sekä Riihimäen Teatterin näyttelijä Katja Peacock Marien äidin roolissa. Lavalla nähdään visuaalisesti loistava baletin maailma pukuineen ja upeine koreografioineen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.12.2018
Aika:
19:00 – 20:50
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
http://riihimaenteatteri.fi/

Tapahtumapaikka

Riihimäen Teatteri
Hämeenaukio 1
Riihimäki, 1100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
044 357 0300
Kotisivu:
www.riihimaenteatteri.fi