Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Riihimäen Teatteri; Miehen kylkiluu

7.12.2018 19:0021:00

Suomalainen klassikko

Maria Jotunin klassikkoteksti kuuluu Suomen rakastetuimpiin ja esitetyimpiin näytelmiin. Miehen kylkiluu on komedia pikkupaikkakunnan ihmisistä, jotka etsivät sitä jonka rinnalla levähtää. Vaikka rakkaus ottaa toisinaan yllättäviäkin muotoja, kuuluu se kaikille – niin Ellille ja hänen apteekkarilleen, kuin palvelusväkeen kuuluville Amalialle, Miinalle, Lukassonille ja Topiaksellekin.

Mikko Roihan ohjaus luo lämpimän katseen näytelmän henkilöihin. Miehen kylkiluussa tuoksuvat omenat, ja rakkaus – se on kuin kuuma räiskäle, joka ihanasti polttaa kättä ja suuta.

Miehen kylkiluu on kahdeksan teatterin yhteistyön toinen hedelmä. Yhteistyön käynnisti Roihan ohjaama Pesärikko, joka keräsi katsojien ja kriitikoiden ylistyksiä syksyllä 2017.

Tänä vuonna yhteistuotannon näyttelijäkaartissa on mukana Riihimäen Teatterin lumoava Maija Siljander.  Näytelmä sai ensi-iltansa Berliinissä 7.9.2018 ja Riihimäellä 27.9.2018.

TEKSTI: Maria Jotuni
OHJAUS, TEKSTIN SOVITUS JA LAVASTUS: Mikko Roiha
NÄYTTELIJÄT: Paavo Honkimäki, Hannele Laaksonen, Anne Niilola, Ulla Reinikainen ja Maija Siljander

TUOTANTO: Teatteri Eurooppa Neljä, Jyväskylän kaupunginteatteri, Kouvolan Teatteri, Kotkan kaupunginteatteri, Turun Kaupunginteatteri, Riihimäen Teatteri, Tanssiteatteri Minimi ja Vapaa Teatteri.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
7.12.2018
Aika:
19:00 – 21:00
Tapahtumaluokat:
, , ,
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
http://riihimaenteatteri.fi/

Tapahtumapaikka

Riihimäen Teatteri
Hämeenaukio 1
Riihimäki, 1100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
044 357 0300
Kotisivu:
www.riihimaenteatteri.fi