Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PIM-haastekisa 6.-21.5.

6.5.201721.5.2017

| Ilmainen

Hyvinkään ja Riihimäen liikuntapalvelut järjestävät PIM-haastekisan tänä vuonna 16. kerran ajalla la 6.5. – su 21.5. Tarkoituksena on liikkua haastekuntaan pyörällä, rullaluistimilla, rullasuksilla tai esimerkiksi kelaamalla. Haastekunnassa täytetään suoritus- / arvontalipuke ja palataan takaisin pyörillä ilman moottoreita.

Vain yksi suorituskerta päivässä hyväksytään. Suorituskerrat lasketaan yhteen, ja enemmän suoritusmerkintöjä saanut kunta voittaa.

Pääpalkintoina arvotaan kaikkien osallistujien kesken Hyvinkään liikuntapalveluiden ja Riihimäen liikuntapalveluiden osoittamat lahjakortit. Lisäksi kisaan osallistuneiden kesken arvotaan pienempiä tuotepalkintoja.

Suoritus- / arvontalipukkeita saa Riihimäen matkakeskuksen asiakaspalvelupiste Tietotuvasta ja uimalan kassalta viikosta 18 alkaen. Voit myös tulostaa lipukkeen tästä: PIM suorituskortti 2017. Lisäksi suorituskortteja on saatavilla kulkureitin kääntöpaikoilta (Golftien levähdyspaikka ja Korttionmäen levähdyspaikka). Alla olevaan karttaan on piirretty haastekisan reitti (kuvan saa klikkaamalla suuremmaksi).

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
6.5.2017
Loppuu:
21.5.2017
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
http://www.riihimaki.fi/palvelut/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/pim-haastekisa/

Järjestäjä

Riihimäen kaupungin liikuntapalvelut
Puhelin:
019 758 4744
Sähköposti:
sari.pekkala(at)riihimaki.fi