HUOMIOITHAN, ETTÄ KORONAVIRUSEPIDEMIAN TAKIA USEITA TAPAHTUMIA ON PERUTTU.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nostalgiapiknik

14.7.2019 12:0016:00

Tervetuloa viettämään leppoisaa kesäpäivää 1950-70-luvun tunnelmissa kaupunginmuseon pihapiiriin! Museon piha muuntautuu entisajan maaseuturetken näyttämöksi.

Heinäntekoa, maitolaituri, traktori, Riihimäen VPK:n sankoruiskuleikki ja muut pihaleikit ja pelit takaavat ajan kulumisen mukavasti. Tehdään myös Riihimäen, ellei peräti koko Suomen, suurin käpylehmälaidun! Musiikkia ajan hengen mukaan tarjoaa Have Eskman One man band sekä Heikki Torttila haitarillaan.

Piknikille kannattaa ottaa mukaan oma viltti ja eväät. Marttojen kesäkahvila Pesutuvasta saa myös hankittua teemaan sopivat eväsleivät, jäätelöpuikot, höyrymakkaraa ja vaikka kotikaljaa.

Halutessaan piknikille saapuvat voivat myös itse pukeutua teemaan sopivasti, mutta paikalle saa tulla myös ihan juuri sellaisena kuin itse on. Ajanhengenmukaiset vanhat polkupyörät pääsevät osaksi tapahtumaa.

Toivomme, että autoilla ei tulla museon pihapiiriin tapahtuman aikana, mutta polkupyörille parkki järjestyy. Autollakin pääsee aivan tapahtumapaikan viereen Kirkkopolun kautta.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14.7.2019
Aika:
12:00 – 16:00