HUOMIOITHAN, ETTÄ KORONAVIRUSEPIDEMIAN TAKIA USEITA TAPAHTUMIA ON PERUTTU.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten talvikarnevalit

1.3. 12:0016:00

| Ilmainen

Lasten talvikarnevaalit kutsuu perheitä ulkoilemaan!

Perinteiset Lasten talvikarnevaalit järjestetään sunnuntaina 1.3 kello 12 -16 Pohjolanrinteen koululla. Tapahtumalla on Riihimäellä pitkät perinteet, sillä ensimmäisen kerran Riihimäkeläisten Lionsklubien toteuttama talvirieha pidettiin 57 vuotta sitten, vuonna 1962.

Tapahtuman pääpaino on iloisella ulkoilulla ja liikunnalla. Lapsille ja lapsenmielisille on mahdollisuus kokea mm. poniratsastusta, ajelua koiravaljakolla, napakelkan vauhtia sekä moottorikelkan rekikyytiä.

Pohjolanrinteen koulun tilat mahdollistavat monipuolista ohjelmaa myös sisätiloissa erilaisilla liikunta- ja liikenneturvallisuusrasteilla. Kasvomaalaus antaa veikeää ilmettä poskille. Kalaonneaan voi kokeilla ongintapisteessä pientä ”lupamaksua” vastaan, tämä on ainoa maksullinen aktiviteetti, kaikkiin muihin ulko- ja sisäohjelmiin on vapaa pääsy.

Tapahtumassa on myös kolmioleipien, mehun, kahvin, teen, kaakaon, munkkien ja makkaran myyntiä.
Riihimäkeläiset Lionsklubit (LC Uramo, LC Kara, LC Riihimäki, LC Kristalli ja LC Mixed ) toteuttavat tapahtuman yhteistyössä. Karnevaaleja tukevat myös monet riihimäkeläiset yritykset ja yhteisöt.

Tapahtuman erilaisista myynneistä saatava tuotto käytetään lahjoituksina paikalliseen lapsi- ja nuorisotyöhön.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
1.3.
Aika:
12:00 – 16:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Pohjolanrinteen koulu
Pohjolankatu 8
Riihimäki, 11120 Suomi
+ Google Map