Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten talvikarnevaalit

4.3. 12:0016:00

| Ilmainen

Lasten talvikarnevaalit kutsuu perheitä ulkoilemaan!

Perinteiset Lasten talvikarnevaalit järjestetään sunnuntaina 4.3 kello 12 -16 Pohjolanrinteen koululla. Tapahtumalla on Riihimäellä pitkät perinteet, sillä ensimmäisen kerran Riihimäkeläisten Lionsklubien toteuttama talvirieha pidettiin 55 vuotta sitten, vuonna 1962.

Tapahtuman pääpaino on iloisella ulkoilulla ja liikunnalla. Lapsille ja lapsenmielisille on mahdollisuus kokea mm. poniratsastusta, ajelua koiravaljakolla ja kaverikoirat ovat myös paikalla.

Pohjolanrinteen koulun tilat mahdollistavat monipuolista ohjelmaa myös sisätiloissa. Ala-aulassa on valittavana askartelupiste jossa on mahdollisuus askarrella ohjatusti. Aina yhtä suosittu kasvomaalaus antaa veikeää ilmettä poskille. Kalaonneaan voi kokeilla ongintapisteessä pientä ”lupamaksua” vastaan, tämä on ainoa maksullinen aktiviteetti, kaikkiin muihin ulko- ja sisäohjelmiin on vapaa pääsy.

Tapahtumassa on myös kolmioleipien, mehun, kahvin, teen, kaakaon, munkkien, köyhien ritareiden ja makkaran myyntiä.
Riihimäkeläiset Lionsklubit (LC Uramo, LC Kara, LC Riihimäki, LC Kristalli ja uusi LC Mixed ) toteuttavat tapahtuman yhteistyössä. Karnevaaleja tukevat myös monet riihimäkeläiset yritykset.

Tapahtuman erilaisista myynneistä saatava tuotto käytetään lahjoituksina paikalliseen lapsi- ja nuorisotyöhön.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
4.3.
Aika:
12:00 – 16:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

Riihimäen Lionsklubit
Sähköposti:
ritva.kajaala@kolumbus.fi

Tapahtumapaikka

Pohjolanrinteen koulu
Pohjolankatu 8
Riihimäki, 11120 Suomi
+ Google Map