HUOMIOITHAN, ETTÄ KORONAVIRUSEPIDEMIAN TAKIA USEITA TAPAHTUMIA ON PERUTTU.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kirjallisuusterapeuttinen pienryhmä 5. – 10.8. (9 h)

5.8.2019 11:0014:00

| Ilmainen

Teemme helposti opittavia harjoituksia, kirjoitamme lyhyitä tekstejä ja keskustelemme yhteisesti ajatuksista, joita ne herättävät. Kirjallisuusterapia lisää itsetuntemusta. Menetelmä herättelee luovuutta, voi keventää mieltä ja toimia hyvinvoinnin lisääjänä.

Ensimmäistä kertaa varten etsi runo tai muu lyhyt teksti, joka puhuttelee tai kiinnostaa sinua. Lisäksi tarvitset mukaasi kynän ja paperia (esim. a5-vihko ilman ruutuja/viivoja).

Ryhmä sopii kaikenikäisille aikuisille, on maksuton ja luottamuksellinen. Ohjaajaksi Hämeenlinnassa valmentautuva Kirsi Utoslahti järjestää. Haluatko pysähtyä pohtimaan elämää? Toivoisitko kuulevasi toisten ajatuksia yhteisesti valituista aiheista? Tämä ryhmä voi sopia sinulle. Omassa elämässä mietityttävät asiat voivat saada uusia näkökulmia. Akuuttia kriisiä ei kuitenkaan voida käsitellä. Voit jakaa ryhmän kanssa sen, minkä itse haluat. Tekstejä ei arvostella.

Kokoontumisia on kolme: maanantaina 5.8., tiistaina 6.8. ja lauantaina 10.8. klo 11-14. Paikka: kahvila Laurell, kabinetti, Hämeenkatu 30, Riihimäki. (Huom. Tilassa vaihdos tilavampaan aiemmin ilmoitetusta.) Läsnäolo kaikilla kerroilla on suositeltavaa.

Viimeisellä kerralla tee-/kahvitarjoilu.

Kirjallisuuden tuntemusta tai kirjoittamisen kokemusta ei tarvita. Ohjaaja valmistelee teemoja ja harjoituksia kullekin kerralle. Lisäksi voimme yhteisesti ideoida ja kehitellä tekemistä edelleen.

Ilmoittaudu sähköpostilla: kirsieveliina@gmail.com

Kerro lyhyesti toiveistasi ryhmälle, esim. aihe, jota haluaisit pienryhmässä käsiteltävän. Jos harrastat lukemista, voit kertoa vastikään lukemastasi, joka oli sinulle kokemuksena merkittävä. Taustatiedot jäävät vain ohjaajan tietoon.

Ryhmän täyttyessä voidaan järjestää lisäkursseja.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
5.8.2019
Aika:
11:00 – 14:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokat:
, , ,

Järjestäjä

Sähköposti:
kirsieveliina@gmail.com

Tapahtumapaikka

Hämeenkatu 30
Riihimäki, 11100 Suomi
+ Google Map