HUOMIOITHAN, ETTÄ KORONAVIRUSEPIDEMIAN TAKIA USEITA TAPAHTUMIA ON PERUTTU.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joulu – Ninni Poijärvi & Tommi Kalenius

22.12.2019 19:0021:00

| 25€

Kaksi laulaja-lauluntekijää, Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius, tarjoilevat joulumuistoja jouluihmisille konserttikiertueellaan.

Viime vuoden parhaimpien albumien joukkoon Helsingin Sanomien arvioinneissa sekä Suomen virallisen listan sijalle kaksi yltänyt Ninni Poijärven Joulu-levy tuo herkän, mutta vahvan kokonaisuuden yleisön eteen konserttikiertueella marras-joulukuussa 2019.

Rakastetuista joulun klassikoista kuoriutuu vähäeleisyyden ja vahvan näkemyksellisyyden kautta esiin eletyt muistot, tunteet ja ajatukset, joille jouluna on tilaa. Konsertin äänimaisema on akustinen, orgaaninen ja intiimi. Viulu, akustinen kitara ja kaksi laulaja-lauluntekijää, Ninni Poijärvisekä Tommi Kalenius tulkitsevat lauluja omalla tavallaan ja hetkessä kiinni. Laulujen välissä kuultavat tarinat ovat osa artistien persoonallisuutta ja konsertissa päästäänkin matkalle, joka voi kuljettaa omiin tärkeisiin joulumuistoihin.

Marras-joulukuussa 2019 tehtävä joulukiertue kulkee ympäri Suomen kirkoissa, jotka luovat ikiaikaisen ja kauniin näyttämön juuri tähän aikaan vuodesta. Laulut liittyvät osaksi suurempaa tarinaa. Konsertti on matka johonkin tuttuun ja johonkin uuteen, kadotettuun ja löydettyyn.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22.12.2019
Aika:
19:00 – 21:00
Hinta:
25€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.magnumlive.fi/konsertit-ja-tapahtumat/joulu-ninni-poijarvi-tommi-kalenius/

Järjestäjä

Magnumlive Oy
Puhelin:
045 256 3009
Sähköposti:
vesa.puukari@magnumlive.fi
Kotisivu:
https://www.magnumlive.fi/

Tapahtumapaikka

Riihimäen keskuskirkko
Kirkkopolku 2
Riihimäki, 11100 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
0452563009